I en ny sal på sjukan!

2010-06-13 @ 21:59:58
Jag fick i eftermiddags byta avdelning från medicin till kirugisk. Varför, vet jag inte riktigt. Vet bara att jag saknar "mitt gamla rum", som jag delade med en kvinna i 50-årsålder, hon va störtskön och hade bättre hand om mig än vad sköterskorna hade ;o) Haha!
Nu ligger jag i nått som liknar en sal mer än ett rum, med fyra sängar. En är ledig och i dom två andra, ligger det två äldre kvinnor i. 
Jag har ont och mår illa, spyr lite och sover en hel del. Idag har jag även hunnit med lite besök uppe på den förra avdelningen. Mamma och hennes jobbarkompis va här en sväng, dom avlöstes sedan av Anna som kom hit och gav mig storstryk i "skit gubben" (schysst va? ;o) men hon är förlåten, för hon hade även med sig tidningar och choklad, samt ett gulligt kort. ^^ 
När hon gick, kom Lena och lille Adam på besök, även dom hade med sig tidningar, men hade bytt ut chokladen mot en jättefin rosa bukett blommor. Tack tjejer!! ♥  (Och Adam ;o)
Även Neo och Maggie skulle ha kommit, men jag kände att jag orkade med mer besök... Trots att de var mina älsklingskillar som jag saknar sååå mycket! Imån ska jag iaf få träffa dom och pussa på dom, jippie! ^^

Har tagit flera bilder idag, men det trådlösa bredbandet är så jävla långsamt, så jag orkar inte sitta och vänta på att bilderna ska laddas upp.... Ni får helt enkelt klara er utan bilder idag, sorry!
Jag går och lägger mig och försöker sova istället! ^^ Kram och godnatt på er! ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Maggie

Sov gott min älskling, vi längtar efter dig och kommer och besöker dig imorgon när Lilleman vilat. Massor av pussar!!

2010-06-13 @ 22:03:32
Signed by: Anna

Va kul att se dig idag i alla fall.

Se till att läkarna tar bort de dumma stenarna i morgon så du kan komma hem.

Puss å kram

2010-06-13 @ 22:06:30
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Emelie

Bäst för dom att dom ser vad det är imorn för annars kan jag komma med min rappa käft :-) Jag löovar att det kan hjälpa, i värsta fall hamnar jag på psyk, inte alls långt bort från där du ligger nu haha :-)BLI BRA!!!

Puss

2010-06-13 @ 22:26:01
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Jeanette

Lilla Hanna, så dem håller på. Säg till dem att ta och operera bort stenarna, det är en befrielse efteråt. Jag lovar! Det är en smidig operation och mycket lätt återhämtning. Krya på dig. Kram

2010-06-13 @ 22:38:46
Signed by: Camillla

puss på dig!

2010-06-13 @ 23:20:45
URL: http://camillamakita.blogg.se/
Signed by: Lilian

Krya på dig, stumpan! Bamsekramar!!!

2010-06-14 @ 08:03:38

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: