Halsfluss...

2010-10-31 @ 14:00:49

Trodde det skulle vara knökat med folk och jättelång väntetid nere på vårdcentralen, men jag hann bara sitta i väntrummet i 10 minuter innan läkaren ropade upp mig. Väl inne på rummet bad han mig gapa och sa sedan "Tack!"  Ehhh? Jag hann ju knappt gapa tänkte jag och va beredd på att skälla ut honom över att inte ha undersökt mig ordentligt, när han sa: "Det är inget snack om saken, det är halsfluss... Men vi tar ett prov för säkerhetsskull!"  Haha, tur att jag inte hann börja skälla! ^^
Även provresultatet visade halsfluss, så det blev att åka till Apoteket oxå. Där va väntetiden dessto längre... Sjukt mycket folk!!
Men tillslut blev det min tur och jag kunde hämta ut Kåvepenin... Jävla skitmedicin som aldrig brukar bita på mig, men men. Det är ju värt ett försök! Annars får jag gå till läkaren igen.

Väl hemma igen, möttes jag och M i dörren då han skulle till jobbet. Och snälla moster Emma kom och hämtade Lilleman så att jag skulle få vila. Tusen tack systra mi!
Jag har legat på soffan och läst skvallertidning och knaprat halstabletter sedan dom åkte, men har inte lyckats somna. Ska strax göra ett nytt försök innan dom kommer tillbaka. Då jävlar ska jag vara i form för att mysa och busa med prinskorven... ^^


Brukar ni bli bättre av Kåvepenin??


Back to bed... Kram!
 
Blogglista.se

BTW - Jag har tydligen skrivit fel i "Vinterid" -inlägget. ^^
Det blir ljusare på mornarna och mörkare på kvällen, haha!
Och inte tvärtom som jag skrivit... Eller??


Söta små hälsningar..
Signed by: Mikaela - 14 år och gravid

sv: Tack :D det är en flicka<3

2010-10-31 @ 16:22:45
URL: http://www.micahs.se
Signed by: linda

Haha, nej man får vara riktigt försiktig när saxen är vid huvudet. Min son är dock väldigt lugn och stilla och det räcker med att distrahera honom lite.Trimmen är ju lättare och säkrare!

2010-10-31 @ 17:20:47
URL: http://royaltylove.blogg.se/
Signed by: Emelie

Du har väl inte fel?? Ungarna vaknar ju alldelless för tifigt där av dom mröka mornarna och dom mörka kvällarna haha!!Mys inte för mycket med Neo, halsfluss smittar ;-)

2010-10-31 @ 17:38:45
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Nina

haha skönt att det inte bara va ja som skrev helt fel. känns lite bättre då =)så det va halsfluss. usch! stackare. men bra att du gick nu iaf så att du blir bra snabbt. hatar halsfluss! haft det föööööööör många ggr.. =(krya på dig! kramis

2010-10-31 @ 21:24:59
URL: http://deliciously.se
Signed by: Nina

Hejhej!

tack för att du var med och tävla! Nu är tävlingen avgjord och vinnaren presenteras i min blogg!

Kramis!(hur mår du idag?)

2010-11-01 @ 08:22:03
URL: http://deliciously.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: