Ögoninflammation...?

2010-10-23 @ 23:57:58
I fredags eftermiddag geggade Neos ena öga igen med massa gult mojs (var?). Hela kvällen va han jätteledsen och sa att han hade ont i ögat... Vi torkade och tvättade rent hela tiden och till slut somnade han helt utslagen.
Igår morse var det som bortblåst. Lite svullet (efter allt torkande och gråtande?) och lite torkat "mojs" på ögonfransarna, den första timmen. Men han var glad och pigg och jag fick torka bort det torkade mojset utan tårar och tandagnissel.
Vi bytte sängkläder, tvättade Mini och förberedde oss på massa klet även igår. Men till våran stora lättnad så verkade det vara borta... Tills det blev kväll igen. Då blev ögat ännu en gång irriterat och kladdigt med gult mojs. Dock inte lika illa som i fredags, men ändå.

Idag är det som bortblåst igen. Varken svullet eller det minsta kladdigt. Hmm??
Enligt planeran ska vi till Barn Palatset idag, det är nämligen "Pippi Show" där vilket Neo (och jag) sett fram emot hela veckan. ^^ Men om det nu är ögoninflammation han fått, så är det ju väldigt smittsamt. Och vi vill ju verkligen inte riskera att smitta ner några stackars barn.
Vi va ju dessutom hos Anna, Elvira och Anton i fredags innan ögat började kleta... Och dom har inte fått det, ÄNNU! Nån som vet hur lång inkubationstiden för ögoninflammation är? Borde dom (och jag) blivit smittade vid det här laget? Och hur smittsamt är det om ögat inte ens geggar i numläget? Vågar vi åka till BP utan att vara en smittbomb idag? Tacksam för tips och råd! ^^

Neo in action på Barn Palatset i somras... ♥Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Alexandra Landerup

Robin fick sin första ögon inflammation när han var ett dygn gammal, efter de har han haft de säkert 4 gånger till. Jag har bara varit noga med att tvätta, och ha egen handduk till honom. Tvättat mina egna hände noga och ingen i familjen har blivit smittade! Kram

2010-10-24 @ 17:42:06

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: