Reflektera mera!!

2010-10-18 @ 21:58:11
Jag har sagt det förr och jag säger det igen...
Ska ni ge er ut i höstmörkret så kan ni väl pynta er med reflexer?? Jag höll på att köra över en gubbe häromdagen för att jag knappt såg honom. Inte jättesmart att klä sig helt svart när man springer över gatan på kvällen. Speciellt om man inte har reflexer!!
Så snälla, rara och söta bloggläsare... Köp några reflexer, glimmisar eller en reflexväst och pynta er med i höst och vintermörkret!


40% av trafikolyckor där gående är inblandade inträffar när det är mörkt eller vid skymning. Att använda reflexer är ett enkelt och billigt sätt att synas i mörker och minskar därmed risken att råka ut för en olycka.
Reflexer blir nötta med åren och tappar därför sin förmåga att reflektera, titta därför över dina reflexer varje år och köp nya vid behov. En bra reflex syns på minst 125 meters håll från en personbil med halvljus.

Reflexer finns att köpa på Apotek, dom flesta bensinstationerna, Clas Ohlsson, bluebox.se, reggo.se, minimorf.se och massa andra ställen... Gå och köp!!


Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Susanna

Hej.

Om man tycker att reflexerna är i vägen så kan man köpa snygga Softshell jackor från Mikk-linne med reflex på, från min lilla barnklädesbutik. Varför inte nya regnkläder med reflex på benen, för här öser regnet ner. Titta gärna in på www.barnkladeronnet.seHa det bra

Susanna

2010-10-19 @ 09:03:04
URL: http://www.barnkladeronnet.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: