Tråksöndag...

2010-10-24 @ 20:10:00
Efter en tråkig lördag följde idag en tråkig söndag... Typ!

Det blev ingen lek, bus och "Pippi Show" på Barn Palatset som planerat, eftersom Lillemans öga började gegga igen strax innan vi skulle åka. Suck! Det har kletat till och från hela dagen och nu på kvällen blev det värre, igen. Försöker tvätta så ofta och gott det går, men eftersom han verkar ha ont i ögonen (det har spridit sig till andra ögat oxå!!) så är det inte så lätt... Får bli en sväng till farbror doktorn imån om det inte blivit bättre!

Vi åkte dock och hälsade på mormor på jobbet istället för att åka till Barn Palatset, vilket Neo uppskattade. Där blev det lunch och fika och bus. ^^
Och på eftermiddagen kom moster Emma hit för lite mys och den obligatoriska söndagsmiddagen, haha!
Så lite trevligt har det väl varit, men med allt gnäll iom. ögat och en snorig, söndertorkad näsa blev denna söndagen ganska långtråkig.

Bus med mormor och mys med moster Emma


Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Natalie & Bella

Tack så mycket :) Javisst, synd bara att hon inte hängde med på vilka fiiina grejer hon fick :)Vilket charmtroll till son du har, lovely :)

2010-10-24 @ 22:36:14
URL: http://rackartussenochjag.blogg.se/
Signed by: Nina

ja tror ja köpte förra året. på skopunken. å dem är super sköna. men ja gick å gick med dem. istället för å sko om dem. såååå nu är klacken heeeeelt förstörd å går inte å klacka om.. tjoohoo.. dumma ja.. så ja får skylla mig själv.. helt enkelt :P

2010-10-24 @ 22:40:05
URL: http://deliciously.se
Signed by: Carro

Usch ögoninflammation är inget skoj. Hoppas ni får bukt med det fort för det sprider sig ju som attan, hoppas du o M slipper...Vad stor han ser ut på bilden till höger, ingen liten kille alls längre. Fina kläder med, har lika dress till E =)

2010-10-25 @ 14:43:59
URL: http://griffelfot.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: