Ge mig styrka!!

2010-09-16 @ 22:10:47
Jag har haft en helvetisk dag på jobbet. Kaos kaos kaos!!! Känner mig helt nollad och felplaserad i arbetslivet just nu... Säg att det snart blir bättre! PLZ!?

Min ångest över att jag inte hinner umgås med mina älsklingar (framförallt Neo) verkar inte lätta. Den blir istället tyngre och jobbigare för varje dag. Dessutom verkar Neo märka av förändringarna, han har kissat ner sig flera gånger på dagis dom senaste dagarna och även här hemma.
Han är sur och tvär och gnäller om och för det mesta. Verkligen skitjobbigt... För det lilla jag umgås med honom vill jag verkligen bara mysa och ha roligt tillsammans med honom, men istället blir det gnäll och skäll för (nästan) hela slanten. Vilket såklart ger mig ännu mer ångest!
Hans humör kan ju såklart ha med trotsåldern att göra oxå... Men den är verkligen värre än någonsin i sånna fall!

Jag låter säkert som världens svagaste människa, som inte klarar av ett arbetsliv och ett familjeliv. Nu inser jag hur jävla bra jag (vi) har haft det sedan Neo föddes. Verkligen jätte lyxigt!!

Min årliga återkommande höstdepression gör såklart inte saken bättre... Mörker, storm, regn och elände. Suck!! Ge mig styrka att orka och klara mig igenom den här s k i t j o b b i g a  perioden!!!!

MEN!!! Jag är som sagt glad över att ens ha ett jobb... Eller??


..:: o v e r a n d o u t ::..
Blogglista.se

[btw - igår fick vi strömavbrott på kvällen, mitt i bloggandet... typiskt!]


Söta små hälsningar..
Signed by: Anna

Gumman då!

Du e inte svag..bara ovan vid din nya livs-situation.

Som du säger..återkommande höstdepressioner gör ju inte saken bättre..

Detta fixar du!!!

Ring när du vill, DVD- De Vet Du ;)

Puss å kram

2010-09-16 @ 22:14:53
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Angelica

Mitt öra är ditt, om du vill prata! Låter dessutom som att det är paybacktime. Middag och bio för två, på min bekostnad! Så kan vi sitta och höstdeppa ihop. Alternativt prata loss det tråkiga och hitta lite ljus i mörkret. Bryt ihop och kom igen. Du ger inte upp nu, det vet jag. Du tar tjuren vid hornen och svingar upp honom i ett träd! Aj löv jo! Puss och kram

2010-09-16 @ 22:27:36
URL: http://jelican.blogg.se/
Signed by: Alexandra Landerup

Känner igen de precis! Känner precis som du! De är hemskt, känns inte som att de är meningen att de ska vara så..... Skaffa barn för att lämna bort dom.... Inte alls roligt och speciellt inte nu när mörker, kyla o allmänt rusk tränger sig på :( ville egentligen bara säga att du är inte alls svag eller ensam i dina tankar. Utan bara mänsklig! <3

2010-09-16 @ 22:31:25
Signed by: Alexandra Landerup

Glömde säga att jag älskar din blogg!!!! <3 :)

2010-09-16 @ 22:32:17
Signed by: Emelie

Fina, fina Hanna!

Klart det är jobbigt :-( men du är duktig du! Och Neo förstår och var istället glad att han reagerar, att han saknar sin goa mamma (som inte får krama sönder honom hihi sötisen) <3

Det blir lättare ska du se, inte långt kvar tills du slipper 100% heller!

Du fixar't darling --<@

Puss puss puss

2010-09-16 @ 22:58:40
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: MammaFiiia

Skickar ett gäng styrkekramar!

2010-09-17 @ 10:01:18
URL: http://fiiias.wordpress.com
Signed by: karl Wolf

Läs inlägget innan du kommenterar!!

All reklam och spam raderas!!♥Think Pink♥

2010-09-17 @ 11:17:01
Signed by: Nina

nej det är en trea här i närheten av där vi bor. fyror här är piss svåra att hitta.. =( men den är iaf större än den vi har nu. målet sen är ju hus. det skulle vara najs S men jag vill inte flytta långt åt fanders "bara" för att ha råd med en villa.. =( så man tar det som ges..hur mår du? visst är det skit väder =( hoppas du orkar genom denna dag iaf. tur att det är helg nu! får hoppas att det kommer lite bra väder då..

2010-09-17 @ 13:20:03
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Emelie

Detta fixar du hanna. Detta är en övergångs period från eran "lyxiga" vardag till en vanlig " Svensson" vardag. Klart att neo saknar sin mamma som han har varit hemma med i ca 24 timmar om dygnet. Men snart har han vant sig vid den ny vardagen. Du e stark det vet jag. Ryck upp dig nu från höst mörkret nu å ta vara på tiden. Det kommer bli mer kvalité än kvantitet puss å kram på dig

2010-09-17 @ 19:52:14
Signed by: Eva med Neo

Klart du är glad. Du skall bara komma in i det och det kommer. Ge det bara en chans och se sen på din Sambo, han klarar av att vara pappa, sambo fast han jobbar och visst får han ihop det?Styrke kram till dig iaf!

2010-09-20 @ 09:18:50
URL: http://underbaraneo.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: