Frågor & Svar

2011-08-01 @ 15:18:00
Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig helg? Det har jag! ^^ Lovar att bildbomba om helgen ikväll... Nu sitter jag på jobbet och har precis haft lite tid över till att svara på frågorna i förra inlägget. Håll i hatten för nu kör vi!


Anonym:
 Jag undrar vart ni köpte den radiostyrda grävmaskinen och vad den kostade? Sedan undrar jag om ni planerar något syskon till Neo? :) Tack för en trevlig blogg!
Svar: Grävmaskinen är köpt på Klädkällaren och kostade 199kr. Ang. syskon till Neo, så vill vi gärna ha ett barn till. Just nu ligger vi dock "lite lågt" med produktionen eftersom jag är nyanställd efter en längre tids arbetslöshet och jag vill gärna jobba lite samt få en fastanställning innan jag blir gravid igen. ^^

Sandra: Kan man få en privatlektion i bloggande???
Svar: Haha! Klar man kan... Men du kan ju redan! Eller? ^^

Fnulan: Jag undrar varför du avgudar mig så mkt ;))) Skoja bara!
Svar: För att du är GRYM såklart! ^^ Trevlig personlighet och underbar blogg... ♥ Love it!

Anonym: Vad jobbar du som, eftersom du kan blogga därifrån?
Svar: Jag jobbar som receptionist på ett företag med ca 120 anställda, jag ta emot besökare, bokar luncher, sorterar post, bokar taxi och hotell, sköter beställning av kontorsmaterial och mycket annat. Jag har en dator tillgänglig hela dagarna. Svårt att låta bli att blogga då... ^^ Haha! Till hösten (efter semestrarna) kommer jag dock att få lite mer att göra med nya arbetsuppgifter och kommer då inte kunna/ha tid att blogga.

Minna: Hej Hanna! Jag är nyfiken på hur många läsare du har i genomsnitt/dag och om du tjänar pengar på din blogg? Trevlig helg, Minna
Svar: Hur räknar man ut genomsnitt? O_o Ca 200-300/dag, beroende på hur aktiv jag är. Besökstatestik finns längst ner i vänsterspalten i bloggen... Kika där!
Tyvärr tjänar jag inga pengar på bloggandet. Händer dock att jag får saker (mest kläder och saker till Neo) för att blogga om dom. ^^ Tackar dock nej till en hel del saker, då jag inte vill blogga om saker jag inte står för...


Felicia Nilsson: 1. Om du skulle fått ett barn till, skulle du vilja att det helst var en pojke eller en flicka :)? 2. Om man ser dig och Neo på stan, får man komma fram då och få hälsa på dig och Neo?
Jaa.. jag kommer inte på så många fler frågor, du har nästan alla frågor i bloggen, som jag läst sen i vintras. Och kan INTE skiljas från den, den är jätte bra :)
Svar: 1. När jag va gravid med Neo sa jag att "om jag får det ena nu, vill jag ha det andra sen". Alltså att jag skulle vilja ha en flicka nästa gång. Men den känslan har försvunnit och det spelar absolut ingen roll var det blir. Hade varit kul med en pojke till, rent praktiskt med kläder och leksaker. Men samtidigt hade det varit kul med en flicka eftersom jag redan har en pojk. Hmm... Fråga igen när/om jag blir gravid! ^^
2. Givetvis får man komma fram och hälsa! Hade varit jättekul! Kul att du gillar min blogg! =)

Emelie: Jo, jag undrar hur det gick att sluta snusa?
Svar: Eftersom du redan vet svaret så antar jag att du vill att jag gör ett erkännande i bloggen, vilket jag faktiskt har tänkt blogga om. Hmm... Nä, det gick inget vidare! Klarade en vecka, sen trilla jag dit igen. Suck!

Har tillochmed köpt mig en snygg dosa att ha mina snus i, haha... ^^


Hoppas ni känner er nöjda med svaren...? Nu ska jag fortsätta jobba! Kram!

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

Superfin snusdosa!

2011-08-01 @ 19:14:14
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Snyggaste dosan ju! Blev lite sugen själv på att börja igen när det finns så fina .. haha!

Kram

2011-08-02 @ 07:31:32
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Signed by: ✫Familjen Bus✫

Vad snusar du för nått? Själv kör jag på göteborgs rapè! Har inga planer på att sluta, då jag älskar det! hahaHimla fin dosa!

kram

2011-08-02 @ 12:39:55
URL: http://familjen-bus.com
Signed by: Sofia

Vart har du köpt den underbara snusburken? En sån MÅSTE jag ha till mina partysnusar :)Puss o kram

2011-08-04 @ 09:18:52
URL: http://soufih.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: