6 dagars ledighet...

2011-12-22 @ 23:12:45
Trots att jag inte hade några förhoppningar alls på filmen igår, blev jag besviken... VARFÖR göra en amerikansk version av en film, när ALLT i filmen är svenskt utan några få skådespelare? Seriöst! Snacka om bortkastad tid och antagligen en hel del pengar. Suck!
Nog sagt om den saken...

Idag gick jag från jobbet med ett leende på läpparna. Nu väntar 6 dagars ledighet, vilket ska bli helt underbart! ♥ ♥ ♥ Så välbehövt och efterlängtat. Missförstå mig inte, jag älskar fortfarande mitt jobb! Men att få mysa med pins-bus och julmysa med släkt och vänner passar såå bra just nu. Mörker och trötthet har präglat de senaste veckorna (månaderna?). Usch!
Neo är dock inne i värsta trots-perioden någonsin och är inte speciellt kul att ha att göra med. Vissa stunder är såklart ljuvliga och helt underbara och supermysiga... Medans han andra stunder exploderar till ett monster! Arg, sur, tvär, bortskämd (visserligen inte hans fel), bråkig och allmänt j♥vligt! Så sjukt tröttsamt.
Jag förstår att även han är trött och less efter denna tråkiga och mörka hösten, dessutom går han (för) lååånga dagar på dagis (ca 8,5 timmar/dag), vilket såklart är hjärtskärande, men tyvärr den bittra verkligheten.
I vilket fall som helst så hoppas jag att även han uppskattar julens ledighet, vilket för honom blir 11 dagar, då pappa M "tar över" nästa torsdag, när jag börjar jobba igen. ^^

Neo knäppte några bilder med min iPhone som jag sedan fixade med "ComicBook" -appen...


Någon som vill ta en snabbfika med mig och Neo på stan imån?
[Måste in en snabbis och köpa den sista julklappen... Till pappa M.]

• O v e r · A n d · O u t

Söta små hälsningar..
Signed by: Anna

Hade gärna tagit en fika om jag vart ledig ❤

Vad gör ni på annandagen förresten?

KRAM

2011-12-23 @ 07:16:30
URL: http://mammatillelvira.blogg.se/
Signed by: Emelie

Ja vi hade ju kunnat följa med om det inte vore för MVC, BLÄÄÄ!!

PUSS

2011-12-23 @ 13:20:11
URL: http://undermyumbrella.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: