Helg! Redan?

2011-12-09 @ 23:19:21
Förlåt om jag tjatar, men vart fan tar veckorna vägen? Tro nu inte att jag klagar, det är superskönt med helg... Men det var ju nyss måndag!? O_o Jag hinner inte alls med i detta tempot. Haha!
Tråkigt bara att helgerna ska gå lika fort. Antagligen för att det alltid är roligheter inplanerade? Samma gäller denna helgen... Två kalas och en tjejmiddag ska hinnas med, och som vanligt på helgerna hade det behövts städas här hemma. Förstår inte hur man kan skita ner så mycket på veckorna, när man knappt är hemma...? Hmmm!

Nåja, idag har vi (såklart) haft fredagsmys med allt vad det innebär. God mat, och efterrätt/snacks framför en film i soffan. ^^ Love it!
Kvällen film blev Smurfarna. Neo såg lite mer än hälften innan han gav upp och ville sova... Efter en halvtimme i sängen kom han dock på att han inte alls var trött och ville se klart på filmen, haha! :D Going!
Sedan han somnade vid 21-tiden har jag legat i soffan och slö-tittat på tv. Gäsp! Kanske är bäst att gå och lägga sig, så man orkar med helgen? ^^Kram på er och trevlig helg!

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: