Klumpeduns!!

2011-02-23 @ 19:32:22
Aj, aj, aj!!

Idag har jag varit en riktig klumpeduns och ramlat/halkat TRE gånger. Första gången va tidigt i morse, när jag var påväg till jobbet. ← Då slutade det såhär ← !
Har varit lite stel i benet efter den vurpan, men inget värre än så.

På eftermiddagen, när jag och Neo va påväg hem från lekplatsen skulle vi ta en "genväg" (yeah right!!) genom en brant skogsdunge. Det va iskana hela vägen och Neo va smart nog att hasa ner på rumpan, vilket jag oxå hade gjort om jag haft en overall... ^^
I vilket fall som helst så halkade jag och ramlade bakåt, landade på svanskotan/röven. Hela Kortedala måste ha känt av efterskalvet...?
Trots att det gjorde SJUKT ONT, reste jag mig snabbt upp och swish så ramlade jag igen... Framåt denna gången, på knät igen, fast vänster denna gången!
Hade det inte stått folk lite längre ner på stigen hade jag börjat lipa. Haha! Men istället tog jag tag i Neo och haltade hemåt, som tur var det bara ca 30 meter kvar.

Väl hemma hade röven domnat bort! Nån timme senare avtog domningarna och sedan dess har jag haft en enorm smärta i röven, svanskotan och svanken... Kan knappt stå, sitta eller gå, utan har halvlegat i soffan och Neos säng resten av eftermiddagen. Snyft!
Har fått i mig en voltaren nu och hoppas på snabb effekt, men jag gissar ändå på att det inte blir nått jobb imån... Suck!
Misstänker att jag brutit svanskotan...? Vad kan man / kan man inte göra i sånna fall? Hur snabbt läker det?

Nu ska jag in och natta Neo, för typiskt nog jobbar pappa M kväll... Gissar på att det kommer bli smärtsamt! =(

Fortsättning följer...

Blogglista.se


Söta små hälsningar..
Signed by: Linda

Ledsen att säga att om du har brutit svanskotan finns det inte nåt att göra åt det. Och det tar ganska lång tid att läka. Men det är nog mer troligt att du fått en spricka vilket gör nog så ont. Värktabletter och en badring eller något att sitta på lindrar, men som sagt, det tar ganska lång tid att läka.

Hoppas det bara är blåslaget..

2011-02-23 @ 19:40:54
Signed by: ★Fam. Bus★

hihi aj aj aj... Förr var jag mkt klumpigare o såg ofta ut sån på benen. Antar att jag är mer försiktig idag vart jag sätter fötterna ;)kram

2011-02-23 @ 19:54:01
URL: http://familjen-bus.com
Signed by: Emelie

Hmm, ja jag tror också att det är en spricka du måste fått :-(

Men jag skrattar ihjäl mig när jag läser det <3<3<3<3<3Förresten, jobbade du i dom legginsen?

2011-02-23 @ 20:00:44
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Angelica

Något brutet är det med säkerhet inte. Men, som de andra säger, en spricka. Det är bara att gilla läget, knapra smärtstillande/antiinflamatoriska och röra på sig i den mån det går. Så inte smärtan flyttar till någon annan felbelastad del av kroppen.KRYA PÅ DIG HJÄRTAT! <3

2011-02-23 @ 20:04:45
URL: http://jelican.blogg.se/
Signed by: Carro

Ajajajaj. Säger som de andra, säkert inget brutet men kanske en spricka. Hoppas på att det bara är blåslaget o ingen spricka. Ta smärtstillande och försök röra dig försiktigt.Kramar

2011-02-23 @ 21:36:44
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Signed by: joanna- Att leva med Aspergers syndrom!

fin blogg:)

2011-02-23 @ 21:58:18
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/
Signed by: Lena

Hanna Hanna lilla....stackars dig men jag kan inte låta bli att skratta när jag läser,de e lite du.;)

Andréas bröt svanskotan när han hoppade fallskärm för en massa år sen.Han kunde inte sitta på arslet i ett halvår,å hade en sittring.

Så det kan vi ju hoppas att du inte gjort.

krya på röva,å benet. puss

2011-02-23 @ 23:07:32
Signed by: Jeanette C

Hej Hanna.

Ajajaj säger jag i dubbel bemärkelse.

För dig och mig.

Jag ramla oxå igår och rakt på svanskotan. Det gör sp j-vla ont att det inte e sant. Jag e bara glad att jag inte tappa taget om barnvagnen, för det hade inte varit kul alls. Förbannade is!!!

Krya på dig

2011-02-24 @ 08:36:02
Signed by: Julia:)

Aj!!

Gillar nt vinter när det är så halt^^(

Jätte fiin blogg:)

2011-02-24 @ 15:23:03
URL: http://juliaredgard.blogg.se/
Signed by: Sofia

Nu ser jag att detta blev skriver för ganska länge sen men måste ändå uttala mig. Jag blir lite arg att ni kan sitta här och säga att inget är brutet. Jag bröt svanskotan för några år sedan och hade precis det hon beskriver. Jag gick och var som vanligt utan den enorma smärtan och problem med att sitta, efter en vecka sa min mamma att vi fick lov att åka in då jag alltid fick liv att stå för att äta. När vi väl kom in visade det sig att mun svanskotan var av på mitten. Så ni kan omöjligt säga att det bara är en spricka, när jag gick runt med en bruten svanskotan i en vecka innan vi åkte in.

2012-11-30 @ 10:50:20

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: