Onsdag

2011-01-12 @ 20:21:32
Är inte fullt lika slut idag, som jag var igår efter jobbet, men tänkte ända snart gå och lägga mig. Men vill slänga in ett litet livstecken här i bloggen först. ^^
Andra dagen på jobbet har gått kanon. Jag har jobbat tillsammans med en tjej hela dagen och allt har gått bra... Blir att gå tillsammans resten av veckan för att sedan få egna uppdrag nästa vecka. Om dom ens har några timmar att tillge mig vill säga, men det verkar som att många är sjuka och har vård av barn så jag hoppas det blir jobb.

Till min stora besvikelse möttes jag av massa snö tidigt i morse, när jag gnatade iväg till jobbet. Fyyy vad segt det börjar bli nu alltså... Ska bli så skönt att slippa skiten sen när våren kommer. Ska fan bosätta mig i sandlådan på eftermiddagarna, så att Neo slipper vara inne. Givetvis kan man ju vara ute nu oxå, men Neo vill verkligen inte. Det är kul i 10-15 minuter... Sen får han nog och börjar gnälla. Haha!
Och det verkar som att andra barn håller med honom, för jag ser sällan barn ute här i grannskapet så här års. På sommrarna däremot kryllar det av ungar.
Nåja, en vacker dag försvinner nog snön i år oxå. Nu blir det sängen och min ljudbok... Lovely! ♥ Kram på er!!

Glad buse i snön för nån vecka sedan...

...Men säg den glädjen som varar för evigt?!
En kvart senare gnällde han om att han ville gå in, suck!


Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

Wiiiie!! Håller tummarna för massa jobb nästa vecka också :-)

2011-01-12 @ 23:43:48
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Beata Wilhelmsen

HeiJeg lurte på om du hadde lyst på et samarbeid med oss?Vi vil sponse din blogg med et gave kort på 300 kr som hoved premie i konkurranse for dine lesere.Ønsker du å gi barnet ditt en personlig gave? Eller kanskje du kjenner noen som du har lyst til å gi dette til.Du kan altså vinne et baby-filt fra www.babyfilt.infohvor du får navnet til barnet på, fødselsdato, fødselsvekt, klokkeslett og lengde.Håper på et positiv svar.

(www.plad.se hvis du bor i Sverige

www.babyplaid.info hvis du bor i Danmark

og www.pledd.net hvis du bor i Norge).Hilse

Beata Wilhelmsen2011-01-14 @ 22:41:37
URL: http://www.babyfilt.info

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: