Seriöst??

2011-05-08 @ 23:18:17
Loggade in på bloggen för att publicera en jääävla massa bilder från Galan... Tror ni det funkar?? Nope! Har suttit i en timme och försökt få upp EN bild, men icke. Bad timing!
Så för första gången på evigheter, slänger jag in ett bildlöst inlägg. Tråkigt, i know... Men jag ville verkligen passa på att tacka alla som röstat på mig IGEN! Ni är så jävla bäst! ♥ ♥ ♥ Love you!!

Och förutom att vinna den fantastiska ÄRAN, vann jag även en Baby Jogger (barnvagn). WOW!! O_o Grymt pris, även om inte Neo använder vagn så ofta längre... Dags att börja planera ett syskon kanske? ^^ Vet dock inte vilken modell det är ännu, eftersom den kommer att skickas hem... Thank God for that!! Hade dött om jag behövt släpa med den på tåget, haha. ^^
Fick även ett presentkort från underbara Life Stone och Katinka (farmorsbloggen), tack snälla!! Och även en annonsplats på Barnnet.se (har dock inte aktiverat den ännu!) som gäller i tre månader. ^^ Sen fick jag ett STORT doftljus som luktade underbart från Yankee Candle oxå. Men det gav jag till min syster, eftersom hon har en förkärlek till doftljus. ♥ Och även pappa M fick en av mina vinster, vilket var en bok från Canon. Han gillar´t!
Som om inte detta ↑ vore nog så fick jag även stor "gummiklädd flaska" (som är skitsnygg!) från Life Factory och en Champange (som Emelie och Nina drack upp åt mig...)
Dessutom fick jag en fullproppad GOODIEBAG som alla mammor på galan fick. Väskan va tre gånger tyngre på hemvägen idag, än i fredags då vi åkte dit, haha. Så det ska vara va? ^^

Hemresan gick bra, förutom våra tunga väskor. Vi skulle ju inte lämnat Sthlm förens 15.10 egentligen, men eftersom vi va på Centralen redan vid 13, bokade vi om våra biljetter till 13.10 tåget istället. GÖTT!! Speciellt med tanke på att det blev flera timmars förseningar på dom senare tågen. (Stackars Carro!!)

Nu ska jag äntligen krypa ner i min säng. Gosigt! ♥ Håll tummarna för att blogg.se´s servrar fungerar bättre imån, för då blir det en BIG BILDBOMB!! O_o

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: