What a day!!

2011-05-25 @ 22:07:31
Shit vilken dag... Tur att den snart är över! Puh! O_o
När jag väckte Neo i morse var det sjöblött i hela hans säng och även han va blöt från topp till tå. Han hade alltså pinkat ner sig i sömnen utan att vakna! Antagligen hade han legat i det ett bra tag eftersom ALLT var blött. Hur lyckas man? O_o
Med andra ord blev det en väldigt kaosartad och stressig morgon och när vi tillsist kom iväg öppnade sig himlen påväg till dagis. Gaaahhha!! Och detta var bara början på dagen... Orkar inte ens ta upp resten. Bläää!

Men men, min första lön från nya jobbet trillade in på kontot idag. Lovely! -Även om den inte va hel, då jag började den 10:e, men helt ok ändå. ^^
Så strax efter 19 kastade jag mig iväg till Allum (som stänger 20) för att köpa prylarna på Stadium till Neo. Det blev det svarta WCT setet och dom svarta foppisarna. Dock hade jag fortfarande beslutsångest när jag kom in i affären, men i hans storlek fanns bara svart kvar, så jag slapp välja, haha. Gött!!

Blir ett bildlöst inlägg idag eftersom jag inte knäppt några bilder. Men istället slänger jag in en skön låt med Highwaymen, enjoy!

 

Kram och godnatt!


Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

Skitonsdag det blev då :-( Vi hade my iallafall, fina bilder på det! Älskar våra ungar, dom är bäst!

2011-05-25 @ 23:36:07
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Signed by: Anonym

Vilka legender!!!

2011-05-26 @ 07:32:12

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: