Kort och gott...

2011-10-08 @ 23:21:26
Idag blev det en snabbis till Allum. Både jag och Neo behövde nya skor och trots min "sko-köpar-ångest" (finns det något tråkigare än att köpa skor?) fick vi med oss varsitt par hem. Mina köpte jag mest i panik tror jag, fast dom är helt ok. Men jag behöver ett par vinterskor/stövlar oxå, vilket innbär att jag måste ut och leta igen... Suck!
Neos vinterstövlar kikade vi på redan förra helgen, men jag orkade inte pröva dom på honom då. Priset var ju som hittat, ska bli spännande och se hur dom håller i kyla och väta. Blir nog att införskaffa ett par till, till honom oxå. ^^ Haha!Efter ett snabbt besök på Allum, åkte vi vidare till Lerum och den stora lekplatsen. Vi hade med oss picknick-lunch och tänkte mysa ute hela eftermiddagen. Med det var så jääävla kallt att vi drog redan efter nån timme... Burr!
Snacka om klimatförändringar!! Förra helgen var det 25°C varmt och strålande solsken och idag var det knappt 10°C, molnigt och blåste isvindar. Hua! (Jag föredrar förra helgens väder!!)Istället spenderades eftermiddagen hemma, under en filt, i soffan. Filmmys och lördagsgodis tillsammans med mina grabbar. ♥ Lovely!

Och nu är det läggdags. Kram på er!!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Åh jag som älskar att köpa skor! Hade gärna gjort det åt dig om jag hade kunnat ;)

Synd med vädret för den lekplatsen är ju helt fantastisk!!Kramar!!!

2011-10-08 @ 23:50:24
URL: http://soufih.blogg.se/
Signed by: Emelie

Åh, men skorna till dig var ju gööörfina! MHar du övat på att gå hela kvällen nu då?Pöss!!

2011-10-09 @ 07:15:21
URL: http://undermyumbrella.se
Signed by: Nina

du har en awardinne hos mig med :D

2011-10-09 @ 10:14:49
URL: http://deliciously.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: