Det va den helgen...

2012-08-26 @ 22:15:00
Go kväll mina fina! ♥ Hoppas ni har haft en trevlig helg?

Jag och M va ju som sagt barnfria igår, då Neo sov hos moster Emma. Vi gjorde nått så "romantiskt" som att åka och fiska på eftermiddagen... Skönt med frisk luft och tystnad. Men nu kan vi inte skylla på att Neo skrämt bort fiskarna med sitt prat och tjat dom andra gångerna vi vart iväg, för det nappade minsann inte igår heller, haha! Vi är värdelösa fiskare, till nästa sommar får vi nog hitta en annan hobby! ^^

Idag tog vi oss en lång sovmorgon till 10:30 och åt frukost i lugn och ro innan vi storstädade lägenheten och hade tvättsuga. Välbehövligt!
Lagom till att vi va klara kom Neo hem igen. ♥ Med sig hade han en bil/tågbana med loop, som moster Emma köpt åt honom... Hon kunde inte så emot hans "Snäääälla, snääälla, snäääälla Emma!!", haha!
Han älskar den och gick upp och lekte med den vid 20-tiden ikväll när han redan hade sovit en timme, hmmm!!! Dessutom låter den som en jävla flygplats... Man tackar!

 
Annars har det inte hänt mycket idag... Förutom att vi åt en jättegod middag som min kollega tipsade om. :D Egentligen ska det bara var blomkålsmos, men sånt går inte grabbarna med på i det här hushållet, så vi fick köra på hälften potatis. Det gick fint det me! ^^ Supergott! Testa om ni inte redan gjort det...
 
Nu ska jag sova, ännu en arbetsvecka står för dörren. Kram på er!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Synd att ni inte fick någon fisk på kroken, ni får byta vatten tycker jag. Kom och fiska uppe i norr vettja ;)

Kram kram

2012-08-26 @ 22:26:21
URL: http://soufisblogg.se
Signed by: Veronica Ekblad

Det lät gott det där, måste testas!!

2012-08-26 @ 23:09:17
URL: http://lifeasveronica.blogg.se/
Signed by: Carro

Tar gärna recept om du orkar =)

2012-08-27 @ 21:42:48
URL: http://griffelfot.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: