Neo städar...?

2012-02-07 @ 21:27:00

I helgen när jag bad Neo städa/plocka undan inne på sitt rum, gick det "lite" snabbare än vanligt... Han kom ut i vardagsrummet efter bara någon minut och sa att det va klart.

Mamma-misstänksam gick såklart in på rummet för att inspektera och jag trodde faktiskt att jag skulle mötas av ett stökigt rum, men icke. Han hade "plockat undan", precis som jag bad honom göra. Men inte riktigt på det sättet som jag tänkt mig... Med var sak på sin plats (som Alfons Åbers pappa hade sagt). ^^

Bakom jättefåtöljen tittade det nämligen fram både en och annan pryl, haha! ^^

Nåja, han försökte iaf. och det är ju huvudsaken. Och bättre än att sopa det under mattan?


Hur är det med era kids? Städar dom rummen själva (plockar undan det dom har lekt med) eller gör ni det?

 


Söta små hälsningar..
Signed by: Sasha

Haha jag kom ihåg när jag var liten så gömde jag allt i ett hörn under en filt, pappa kom odck på mig och jag var tvungen att städa undan det på riktigt senare :)

2012-02-07 @ 21:42:21
URL: http://sashas.se
Signed by: Sasha

Haha jag kom ihåg när jag var liten så gömde jag allt i ett hörn under en filt, pappa kom odck på mig och jag var tvungen att städa undan det på riktigt senare :)

2012-02-07 @ 21:43:13
URL: http://sashas.se
Signed by: Nina

hahahah :D

2012-02-07 @ 21:49:24
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Suss

Hehe...dom ska läras i tid!



Mina är 18 och 19 år och har fortfarande inte lärt sig hur man städar :-) yngsta proppar ner allt i sin tvättkorg, nystruket som använda kallingar som datorväska and so on. Stora har "tyvärr" en klädkammare (modell stor garderob)i sitt rum där ALLT går in och då menar jag verkligen allt!! Så... njaa städa är väl o ta i men dom raffsar iaf ihop allt så rummet ser anständigare ut än en knarkarkvart!



Fast knarkarkvart är det 99% av tiden, det är alltså inte heeelt konstigt om man hittar några oboyglas med mögel under sängen eller 5 tallrikar travade på varandra som man får ställa i blöt innan man ens kan få isär dom.



Hanna var glad att det bara är några bilar bakom sittfotöljen, det kommer bli värre, trust me :-)



Kram

Suss

2012-02-07 @ 22:15:46
Signed by: Suss

Joo glömde och säga att 19-åringen som förvarar allt i klädkammaren får inte ha alkohol hemma så den brukar han langa ut genom fönstret (uppe på garage taket), det gömstället vittjar vi dock rätt ofta. Henry har fått många påsar öl :-) sonen kan ju inte avslöja och fråga var hans systempåse tagit vägen... sa jag att tonåringar har en hjärna som en 4 åring (på riktigt) jag menar, varför langar man ut en påse med starköl fler än 1 gång när den försvinner. Förstår inte hur tonåringar tänker!



Som sagt...nöj dig med några leksaksbilar på fel ställe det kommer bli värre! :-)

2012-02-07 @ 22:22:27
Signed by: Jessica

Haha försöka går ju alltid :) sötunge!

2012-02-07 @ 22:34:13
URL: http://lawendelgoteborg.blogg.se/
Signed by: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Haha, vad gulligt :)



Jag är en sån där mamma som går och plockar titt som tätt... inte för att jag vill ha ordning... okej, kanske liite därför, men just nu har barnen lekrum i vardagsrummet och det är nog därför jag plockar så ofta, för att det inte "bara" är lekrum... Men jag tycker även det är roligt att plocka bland barnens leksaker, har liksom blivit en vana och rutin för mig :) Blir nog annat då dom får sitt lekrum och varsina sovrum... Men hur som helst kan Viggo hjälpa till ibland då jag ber honom om hjälp, vi har en leksaksback med bilar, en med klossar, en med olika saker i osv... Så det brukar han kunna hjälpa till med... Roligt att lära dom att städa så tidigt som möjligt :)

2012-02-08 @ 10:47:29
URL: http://emmashjartan.se/
Signed by: Emelie

Här städar dom själva oftast men ibland innan läggdags lägger jag in en turboväxel och gör det medans dom tar på pyjamasen :-)



Jag tycker Neo var klyftig minsann!!



PUSS

2012-02-08 @ 12:07:10
URL: http://undermyumbrella.se
Signed by: Maria

Han la åtminstone allt på ett & samma ställe:-)

Saga får städa själv, fast hon gör ju inte det med nöje precis...& sakerna kan hamna lite här & där, så nästa gång hon ska ha dem så vet hon inte var de är, HaHa!



kram kram

2012-02-08 @ 14:08:01
URL: http://sagafia.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: