Slutspurten!

2012-07-31 @ 23:26:10
Sitter och har ångest och smått panik över att semestern snart är slut. Gaaahhh! Varför kan jag inte bara njuta av de sista dagaran?
Jag antar att det beror på vädret, att jag känner såhär redan nu...? Annars brukar inte ångesten komma förens i slutminutrarna på söndag eftermiddag/kväll. Nu är det ju "hela" 3 dagar + en helg kvar!
 
Hade jag velat hinna med mer på semestern kanske? Solat och badat mer? Hunnit träffa mer vänner och släktingar som man annars inte "hinner" träffa? Rensa och göra om här hemma kanske? Fler nätter hemifrån? Mer roligheter för Neo?
Ja, jag vet inte riktigt vad det är som jag inte hunnit med. Men en sak är iaf. säker... Jag har absolut släppt ALLT som har med jobbet att göra. Jag kommer känna mig helt vilse på måndag och yra runt som en höna. Haha! ^^ Det kanske är just därför jag har panik och ångest? För att jag glömt mina arbetsuppgifter?
 
Det som känns mest tråkigt är att man får vänta ETT HELT ÅR på att det är semester igen!!! Iaf. på dom här 4 veckorna, där man helt släpper taget och bara är tillsammans. Några långhelger och klämdagar blir det ju alltid och förhoppningsvis blir det en veckas sol och vämre i januari när jag fyller 30. ^^
Ja, man får helt enkelt sätta upp lite delmål för att klara av vinterhalvåret som är på ingång. För det känns verkligen som att höstrusket är påväg! Regn, rusk, tunga moln och kyligt... Usch!!
 
 
Till nått lite roligare... Jag (och pappa M) fick blodad tand igår efter fisketuren och åkte ner till ÖB idag och köpte oss varsitt kastspö. ^^ (Lilleman fick ju som sagt ett kastspö och ett metspö av morfar i present, så honom går det ingen nöd på.) Jag slog även till på några fina drag (krokar?) och en låda att lägga dom i, allt i rosa såklart! ♥
 
 
När vi framåt eftermiddagen åkte upp till Smörvattnet för att testa våra nya fiskeprylar möttes vi av riktigt mörka moln. Men nu när vi ska bli friluftsmänniskor (hahahaaa!!!!) lät vi inte det stoppa oss...
 
 
Som tur var skingrade sig molnen ganska snabbt (iaf. dom mörka!) och vi kunde stå och huttra på klippan en stund. Fisken lös dock med sin frånvaro och efter att jag kastat några gånger hade vi förlorat 3 (TRE!!) drag/krokar... Hahaha!! :D Det var alltså inte så att dom försvann efter en dålig knut på linan, för den fick klippas av efter att jag fastnade i botten/berget. Hmmm!!
Alla ni som brukar bada i Smörvattnet, bör med andra ord se upp för krokar på botten!!!
Hädanefter tar vi nog med oss lite mer erfarna fiskare (typ min bror) när vi känner oss manade. Eller så får pappa M åka och öva själv... Neo skrämmer nog iväg fiskarna och jag skrämmer tydligen iväg dragen. ^^
 
 
Nä gott folk, nu är det dags för lite skönhetssömn. Imån väntar nya roligheter (som inte har med fiske att göra!) och jag ska försöka njuta av mina sista semesterdagar. ♥ ♥ ♥ God natt!

Söta små hälsningar..
Signed by: Theodora Larsson

Ses imon min kära <3

2012-07-31 @ 23:50:13
URL: http://theodora.nu/
Signed by: maria

Vad kul det verkar..jag vill också fiska :)

2012-07-31 @ 23:50:29
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Signed by: Sofia

Hahahaha, så kan det gå. Jag har gjort av med x antal av Fredriks drag i maskrosorna, sånt som händer. Man måste bara lyfta spöt högre upp när man vevar nära land/vass så att dragen inte fastnar ;) Om ni har tid kan ni komma ut till mamma och fiska nån dag? Vi åker ner mot Götlaborg imorgon ;)

Kram kram

2012-08-01 @ 00:19:30
URL: http://soufisblogg.se
Signed by: Jessica

Jag börja med få lite ångest även om jag bara ska jobba två dagar, helt nytt jobb med nya människor ju!

2012-08-01 @ 08:43:23
URL: http://www.lawendelgoteborg.blogg.se
Signed by: Emelie Babunovic

wow finns det så snygga rosa fiskargrejer?? :-O Vi åker gärna med som fiskesällskap :-D
JAG kommer då aldrig bada i smörvattnet mer med all säkerhet så får jag kroken i mig..

PUSS

2012-08-01 @ 09:28:10
URL: http://undermyumbrella.se/
Signed by: Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Jag tror det är exakt likdant fiskespö som jag har :D är ju hur fint som helst, bästa färgen ;)

2012-08-01 @ 11:28:27
URL: http://emmashjartan.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: