Mitt i natten...

2012-03-24 @ 00:22:31

Grabbarna sover sedan länge och jag har gjort både ett och annat försök till att somna, med min jävla hosta vill bara inte ge med sig... Gaahha!!
Varenda (otränad) muskel i min kropp värker efter allt hostande och mina lungor lämnar nog snart detta bygget!
Cocilliana står i kylen bakom mig, men jag vågar fan inte ta nått, inte ens en liiiten skvätt! FUCK!

Tills jag somnar sittandes här vid köksbordet får ajfånen hålla mig sällskap... Inte fy skam, men jag hade hellre sovit så jag orkar med morgondagens roligheter! ^^

Sov gott alla fina, själv blir jag nog vaken en stund till... ❤

 


Söta små hälsningar..
Signed by: Sasha

Jobbigt när man inte kan somna, vet hur de känns. Har sån extrem dödsångest så jag vill inte sov på kvällarna när jag är själv, och när sambon är hemma så kan jag inte somna oftast. Går att somna om inte han somnar före, så han måste liksom vara vaken när jag ska somna, hehe, lite jobbigt.

Sv; Hehe, jag ser ut som en räka ;) Råkade sola lite för länge i Torsdags och det var nya rör, hehe! Men det är bara bröstkorgen som är röd, och det är nästan borta nu som tur är :)

Ha en fin helg :)

Kram

2012-03-24 @ 00:35:05
URL: http://sashas.se
Signed by: Therese - Sockenvägens Söta

Fy så jobbigt med en så enveten och ihållande hosta, hoppas du snart blir kry!!! Å även här är rosa en favoritfärg, så gissa om ungarna blev överlycklig då jag gjorde rosa gröt i morse?! Bra knep att få dem att äta ler KRAM!

2012-03-24 @ 08:59:21
URL: http://lurans.blogg.se/
Signed by: Popprinsessan

Jobbigt att du inte vågar ta hostmedicinen mer, för den är ju annars toppen! Hoppas att du somnade till slut och att du blir frisk snart. Önskar dig en trevlig lördag, gärna en frisk sådan!


Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: