Simskola

2013-08-27 @ 21:49:00
Förra hösten gick Neo på "simskola" (baddaren hette kursen) på Vattenpalatset i Lerum. Jag tror dom va 12-15 ungar i 4-årsålder som trängdes i en ganska liten, uppvärmd pool i ett avskiljt rum. Ljudnivån var helt galen så man hörde knappt var instruktören sa, samt att alla barn + en förälder till varje barn, knappt fick plats att öva på instruktionerna. Om vi som föräldrar behövde hjälp eller hade någon fråga, fanns det knappt tid för detta.
Dessutom började lektionerna 18:30 och Neo brukade då gå och lägga sig vid 19:00. Med en bilresa på 30 minuter (enkel väg) kan ni räkna ut hur det brukade sluta... Zzzz!!
Neo gillade det dock men dom 5 sista lektionerna sket vi i, trots att vi hade betalat 2200kr (!!) för kursen. Rena rånet, men har man bara ett barn så "har man råd". ;)
 
Efter att Neo börjat simma utan armpuffar i sommar, under vattnet, kände vi att det var värt att hålla liv i hans intresse så han inte tappar det. Försökte få plats i Kungälvs kommunala simskola på Oasen, men det är tydligen över ett halvårs väntetid, så det sket sig ganska snabbt.
Men en kollega tipsade om Aquabarn, som visserligen kostar lite mer (men mycket mindre än Vattenpalatset!) än kommunal simskola men det är mindre barngrupper och enklare att få plats (fler tider att välja på). Sagt och gjort... Vi sökte och fick plats, i Kungälv - på Oasen, där Aquabarn hyr in sig i "lagunen" som är en uppvärmd, avskärmad bassäng. :)
Igår var det dags för första lektionen. Och snacka om att jag blev förvånad när det bara var 4 (FYRA) andra barn med i gruppen!!! Jag som satt vid sidan av och kikade (medans pappa M var med i poolen) hörde klart och tydligt var instruktören sa. Hon hade gott om tid att hjälpa varje barn och alla fick plats för övningarna. Vilken skillnad!
Heja Aquabarn!! :) Kan (efter bara en lektion) varmt rekommendera Aquabarn till er som bor i Göteborgsområdet. :)
 
Happy fish boy!!
 
 Neej, det här är inget sponsrat inlägg... Vi betalar fullpris som alla andra! ;)
Neo längtar redan tills nästa lektion! ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

Åhhhh måste kolla upp det till tjejerna!!!
Låter fantastiskt ju!

2013-08-27 @ 22:29:48
URL: http://undermyumbrella.se
Signed by: Carolina

Härligt! Vi gick hos aquabarn när Isabella babysimmade - jättenöjda :-) KRAM

2013-08-28 @ 11:09:41
URL: http://carolina1979.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: