En natt på Rubinen...

2013-12-23 @ 17:09:00
Visste ni att jag gick hotell- och restauranglinjen i gymnasiet? Man skulle alltså kunna säga att jag är KOCK, trots mina usla kunskaper i köket, haha! (Tänk hur sämst jag hade varit utan dom tre åren!??)
Mitt första köksjobb efter studenten var på ett värdshus ute på Orust... Jag fick sparken efter FYRA dagar!! Slå det om ni kan! ^^
Någon vecka senare fick jag jobb som kallskänka på Scandic Rubinen på Avenyn och lyckades behållar jobbet typ tre månader om jag inte minns fel? -Sedan dess har jag inte satt foten i ett restaurangkök!!
 
I vilket fall som helst så jobbade jag där, på Rubinen, utan att se något annat än köket. Jag gick in via personalingången på baksidan, ner i omklädningsrummet och sen jobbade jag i köket tills det va dags att gå hem samma väg som jag kom. Jag var alltså inte ens ute i matsalen om jag minns rätt!?
I helgen fick jag se betydligt mer. Jag, Neo och pappa M spenderade nämligen natten mellan lördag och söndag i Blogger Inn sviten.
Planen var att besöka jul på Liseberg och kanske gå och julshoppa lite, när vi ändå var inne i stan (nu när vi bor lite utanför). Men vi var ÄR tokförkylda hela bunten samt att det spöregnade ute, så det blev endast en promenad ner till NK för att kolla på julskyltningen... Sen låg vi på rummet som tre pösmunkar och kollade tv och käkade godda, haha! ^^
 
Sigge hade gått på jullov men hade lämnat en liten present till Neo ^^
Mormor kom också förbi och spanade in den fina sviten som hade en stor balkong över Avenyn...
Neo avslutade kvällen med ett varmt bad. Väldigt uppsakattat då vi inte har något badkar hemma... ^^
 
I går morse njöt vi av en god hotellfrukost innan vi checkade ut och åkte hem igen.
Ett mysigt dygn som såklart hade kunnat vara ännu mysigare om vi va friska... Nu tycker jag att även
hostan, huvudvärken och våra snoriga näsor och även tröttheten kan ta jullov. Trött på skiten!
 
Nu ska det sista innför julafton fixas... Whooop whooop!
 

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: