Kristallsjukan och glutenintolerans??

2013-02-02 @ 19:03:17
Vi trodde verkligen att vi skulle bli friska när vi flyttade från den äckliga, mögelskadade lägenheten med radonsprickor i väggarna i kortedala... Men det har dessvärre inte startat bra i denna lägenheten!
 
När jag vaknade i torsdags snurrade hela världen och jag ramlade typ ur sängen. Arbetsdagen gick bra, men det snurrade en hel del... Igår när jag VAB:ade snurrade det konstant och jag trodde jag skulle spy flera gånger av illamåendet! Sjukt läskigt att känna sig full som en kastrull när man inte druckit en droppe!
Googlade runt lite och kom fram till att det måste vara kristallsjukan...?
Idag har det dock varit bättre med bara lite yrsel. Men för säkerhetsskull ringde jag vårdcentralen för att få en tid... Dem tyckte dock att jag skulle avvakta några dagar / nån vecka, då dem ändå inte kan göra något - förutom att ställa en diagnos och skicka mig vidare till en sjukgymnast som hjälper mig att "skaka kristallerna till rätta". Förhoppningsvis försvinner det lika fort som det kom och jag slipper gå till läkaren... Håll tummarna!! ^^
 
 
Däremot åkte vi till läkaren för att kolla vad det är som är galet med Lilleman. Han äter ju inget och är trött och har ont i magen. Dessutom kom febern tillbaka idag, 38,2°C. Gaaahhhaaa!
Urin och sänka såg normalt ut och allmäntillståndet är som det ska (tyckte läkaren), magen kändes lite gasig dock och han ville att vi skulle boka tid för att kolla om han har blivit glutenintelerant. Pappa M var det tydligen som barn och det är vanligt att det går i arv...? Orka!!
Så nu håller vi tummarna även för honom, att det "bara" är nån elak bakterie som härjar i hans lilla mage, som snart tar sitt pick och pack och drar låååångt bort från oss!
 
I övrigt har vi haft en underbar fin lördag... Solen har strålat och graderna har legat strax under nollgradigt. Vi passade på att ta en promenad till lekplatsen vilket gjorde gott för oss alla. ♥ Frisk luft is the shit!
 
Ikväll (och kommande lördagar) bojkottar vi mello och kör tvättstuga och filmkväll istället. ^^ Jag vill kolla, men orkar inte lägga den lilla energin jag har, på att vara arg för hur folk röstar och hur kassa bidrag dem låter vara med, haha! :D Gissar på att man ändå får sig en uppfattning av skiten via FB?
 
Nä, nu checkar jag ut för ikväll... Puss och kram på er!

Söta små hälsningar..
Signed by: Tina

Usch och fy både för dig och lillemans skull! Hoppas att ni båda snabbt blir friska igen! Här bojkottar vi också mellon! KRAM

2013-02-02 @ 19:40:12
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Signed by: Maria

Men era stackare :( Har ni inte haft nog med skit nu!!
Hoppas att ni fick en härlig söndag också.

kram kram

2013-02-03 @ 20:27:16
URL: http://omlitenochmig.se
Signed by: Maria

N,ä ska inte på bloggminglet i Kolmården. Hade laddat för Mammblogg galan...synd att det inte blir någon :(

2013-02-03 @ 20:49:09
URL: http://omlitenochmig.se
Signed by: Beatrice Bäckstrand.

Nä, men stackars er. Alltid är det något.
Håller tummarna och hoppas på det bästa! ❤

2013-02-03 @ 21:41:41
URL: http://beabus87.blogg.se
Signed by: Nina Bergquist

usch va jobbigt.

även om du har kristallsjuka så finns det ju faktiskt övningar som du kan göra för att underlätta för dig själv och göra så att du mår bättre fortare. dem brukar rekommendera att man går till en läkare iaf. än å gå sådär. så jävulskt otrevligt. haft det några ggr :S

Håller tummarna för att Neo inte fått gluten där. När får ni svar?

kram på dig!!!!!

2013-02-04 @ 11:40:18
URL: http://deliciously.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: