Kristallsjukan...? Igen!

2013-05-23 @ 22:18:34
Jag känner mig full som en kastrull, sjösjuk och bakis. Samtidigt! [Kristallsjukan, here we go again! ...hade ju en släng av den i februari, remember?]
 
I morse när jag vaknade fick jag hålla fast i madrassen/lakanet för att inte slungas ur sängen... Den snurrade fortare är virvelvinden på Liseberg och jag kunde inte fästa blicken någonstans i rummet. Försökte stanna farten genom att blunda, men då gick det (om möjligt) ännu fortare. M hade redan hunnit gå till jobbet och Neo sov (för en gång skull) i sitt rum, så jag stapplade in på toaletten hängandes på väggar och dörrar för att inte ramla omkull. Jag höll mig stadigt i handfatet med ena handen och skvätte kallvatten i ansiktet med den andra... Satte mig på toa för att kissa, men höll på att trilla av. Tog mig tillbaka till sovrummet för att ringa M, men var tvungen att lägga på för att ta mig in på toa igen för att spy av åksjukan, först då började åkturen sakta men säkert snurra långsammare.
På nått jävla sätt lyckades jag få i mig en banan och ett glas vatten och tog mig MED BIL till jobbet. Hua! (Jag lämnade såklart Neo på dagis först) Väl på jobbet kändes det mycket bättre, trots att jag va skakis och lite yr.
Efter lunch åkte jag till en specialist läkare på öron-näsa-hals-mottagningen på Calanderska... Där undersöktes jag och sedan "kastade" läkaren omkring mig för att försöka få kristallerna rätt. Sjukt läskigt och obehagligt!! Åkturen på morgonen var ingenting i jämnförelse och när han va klar med sin "behandling" fick han leda mig till toaletten där jag spenderade en kvart med att kasta upp lunchen och frukosten. Mindre mysigt!!
 
Dum som jag var, hade jag tagit bilen även till Calanderska, varpå Anna (räddaren i nöden) fick komma och hämta upp mig och bilen, då jag var långt ifrån körbar! Slutet gott, allting gott...?
Nu hoppas jag skiten försvinner, då jag har en efterlängtad helg framför mig - som INTE får ställas in!! Håll tummarna är ni snälla!
Återbesök hos läkaren om tre veckor, hepp hepp!
 
In i dimman... God natt herr luffare! ♥ ♥ ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Anna

Håller tummarna hårt ❤❤❤
Hoppas du mår prima imorgon när du vaknar.
Kram

2013-05-23 @ 22:51:06
URL: http://mammatillelvira.blogg.se
Signed by: Tina

Men hjärtat! Jag blir yr bara av att läsa om hur du mår! Du skulle inte ha tagit bilen din toka! Håller tummarna för att du kan spendera helgen som det var tänkt! KRAM

2013-05-24 @ 07:50:11
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Signed by: Longevity - en blogg om hälsa

Shit vad jobbigt, aldrig hört talas om :/

2013-05-24 @ 08:44:51
URL: http://madelein.se/
Signed by: Katarina Erlingsdotter

Mrs P*** Hanna;-) tack för titten!
Snart helg, med den kommer massa bus**
kram

2013-05-30 @ 08:27:50

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: