Lovely Lördag!

2013-05-11 @ 21:07:00
Gokväll på er!
 
Igår fick jag hämta Lilleman tidigare hos moster Emma som passade honom, då både jag och pappa M valt att jobba klämdagen. Han hade varit hängig, ville inte äta och somnade sedan på hennes jobb, i soffan. Plutten! När jag hämtade honom kändes han febrig och va ledsen och i bilen påväg hem kom det en kaskadaspya och när jag väl fick ut honom ur bilen kom det en till. :( Usch och fy!
Väl hemma, efter saneringen blev han pigg och glad igen, men ville varken ha middag eller fredagsmys.
Och idag har han varit på topp hela dagen, ätit som vanligt och inte visat några tecken på magsjuka. Skönt! :) Grabbarna åkte iväg och storstädade bilen (behövligt!!) i förmiddags och jag stannade hemma och storstädade lägenheten (oxå behövligt!!).
På eftermiddagen åkte vi ut till Lökeberg för att fiska krabbor i det underbara vädret och M invigde även sitt fiskespö för säsongen. Vi glömde dock hink och håv, haha... Så även om vi fick upp två krabbor (eller om det va samma krabba två gånger?) fick dom hoppa tillbaka snabbt igen. Och nån fisk blev det inte!
Jag och Neo badade även fötterna - fy satan va kallt det va! Efter fem sekunder hade jag kramp i alla tår och jag höll på att svimma. Känns som det kommer bli en sen baddebut i år. ^^
 
Knäppte givetvis lite bilder... Enjoy!

 
Så trots spya igår, blev det en lovely lördag idag! ^^ Det tackar vi vädergudarna för... ♥ ♥ ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Jessica

Skönt att det inte blev nåt mer!

Ser ut att ha varit en underbar dag! :)

2013-05-11 @ 21:28:05
URL: http://www.lawendelgoteborg.blogg.se
Signed by: jannica

Underbara bilder! Skönt ni slapp mer spya, krya!

2013-05-12 @ 11:19:59
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se
Signed by: Sofia

Vilken otrolig lättnad att slippa magsjukan och skönt att han blev piggare så fort :) Underbara bilder från eran dag, förstår att det var iiiskallt i vattnet, burr!!! Han har blivit så stor Neo, stora grabben nu ju :)

Ha det fint vännen!
Kram kram

2013-05-13 @ 21:36:29
URL: http://soufisblogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: