Jag ♥ rabatter!

2013-10-15 @ 11:59:40
...nu menar jag inte rabatter som det växer blommor i, haha! Utan rabatter som gör att min shopping blir billigare. ^^ Älskar "handla 3 betala för 2" eller "fri frakt vid köp över 200kr" och "40% på dyraste varan" osv osv. Det känns verkligen som att jag SPARAR pengar då, istället för att jag spenderar dom, haha! Typiskt kvinnor?
rabattkalas.se har jag hittat massa användbara koder och erbjudanden! Dels för julklappsshopping på lekexperten och sen hittade jag jättebra rabattkoder som jag ska använda hos Smartphoto. Blir almanackor för 2014 (usch va detta året gick fort!!) samt beställning av julkorten därifrån! :)
Smart att kunna kategorisera upp rabattkoderna, det blir så mycket enklare att hitta då. Fast lite farligt oxå, eftersom jag hittade rabattkoder under barnkategorin som jag gääärna vill använda fast jag inte behöver, haha! Typ hos Babyshop - "15% rabatt på kängor vid köp av overall". Hmmm! Att shoppa eller inte shoppa, det är frågan??
 
 
För tyckte jag det va "pensionersvarning" att använda rabattkoder och kuponger, haha! Vad tycker ni andra? Kollar ni om det finns rabatter innan ni shoppar på nätet? Let me know! ^^

Söta små hälsningar..
Signed by: Nina Bergquist

Det är ju tack vare dig som ja hamnade i scandic snurran! :D
kommer dock komma för sent till eventet och ingen sovmorgon då ja öppnar. men ändå värt en kväll med mannen! :D

hur mår du? kram!

2013-10-15 @ 13:19:31
URL: http://deliciously.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: