Nervös kille på fritids

2014-08-07 @ 20:50:00
Hej å hå... Redan torsdag!? Hujeda mig!
 
Idag var det dags för Neo att gå till fritids för första gången. Han var galet nervös i morse och höll på att börja gråta när vi gick hemifrån. "Måååste jag mamma?? Jag vill inte gå i skolan och på fritds, jag kan vara med dig eller pappa på jobbet istället... Snäääälla??" Sorry darling, så funkar det tyvärr inte! :(
Som tur var är det ju "bara" inskolning idag och i morgon, så jag var med hela tiden, som visserligen bara var 1,5 timme. Väl framme träffade han två killar han kände och då rann den värsta nervositeten av honom. Fröknarna kom och kramades och hälsade honom välkommen och var hur gulliga som helst. ♥ Dom gick in och lekte i ett av rummen, medan jag satte mig i soffan och tjötade med några andra föräldrar. Han kom och visade mig saker ibland, men annars gick det kanon, puh!! :)
 
Idag var Neo noga med att jag INTE fick lägga ut några bilder när han visade sitt ansikte,
här i bloggen... "Jag är ju så nervös mamma!" Going, jag älskar dig så in i bomben!! ♥ ♥ ♥
 
Påväg hem frågade han varför han inte fick stanna längre, som några barn som redan var inskolade. Bra betyg av första dagen! :) Nu innan läggdags blev han dock lite skeptisk igen och frågade om jag inte kunde sitta i soffan i morgon också. Min plan var att lämna honom men vara i närheten, men vi får väl se hur det blir med det. Haha!
I morgon blir det även utelek och lunch, då han ska vara där i tre timmar. Spännande!
 
Fortsättning följer...
 

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: