Playdate och premiär i pulkabacken! :)

2014-12-28 @ 19:12:00
Hej å hå... Dagarna bara flyter ihop såhär i ledigheten, men idag är det tydligen söndag, vilket innebär att det är dags att jobba i morgon. Känns helt ok faktiskt, kanske för att jag är ledig fram till fredag sen igen? Förmodligen! ^^
 
Igår hade vi en härlig playdate här hemma, med Emelie och hennes kids Hugo, Filippa och Molly. Lek, bus, pantgömme, jage, lunch, pyssel och film. Och trots att jag bara satt och tjöta med Emelie och kidsen roade sig själva, var jag helt slut när dom åkt... Hahaha! ^^
Vill även passa på att gratta Emelie som fyller år idag, hurra hurra hurra! ♥ Grattis gumman! ♥
 
 
Idag åkte vi väg en sväng till IKEA efter morgonbestyren. Trodde det skulle vara knökat med folk, men det gick snabbt och smidigt minsann. :) Gött!
Vi hann även bort till Skopunkten och köpte vinterskor till mig och pappa M (bättre sent än aldrig?) innan folkstormen kom, puh!
Därefter åkte vi till Fontinbacken för att göra premiär i pulkabacken. (Eller, Neo och M var ute på lilla kullen här vid oss en sväng igår, men det gick tydligen inte så bra) Men får ju passa på när snön väl kommit... :)
 
 
I ca en timme var vi där, vilket räckte gott och väl... Jag höll på att frysa ihjäl, pulkan gick sönder (efter att jag och M åkt i den för mycket?) och Neos blodsocker var nere i Ystad, typ!
Resten av eftermiddagen har (som vanligt) tillbringats i soffan. Cosy!
 
Nu ska jag förereda lite roligheter inför nyårsafton, som precis som förra året kommer firas här hemma, med samma gäng. ^^ Kommer bli gräjt!
 
~ Over And Out ~

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

Tack så mycket!! <3

2014-12-30 @ 00:42:49
Signed by: Sofia

Kul att ni har fått lite vinter också :)

2014-12-30 @ 09:33:17
URL: http://mittlivinorr.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: