Bränd, blöt och rapport från Turkiet

2014-06-01 @ 22:41:38
Det blev 4,5 timme vid havet HELT SJÄLV idag! Pappa M ville inte följa med (kanske verkar konstigt att sitta och fiska krabbor utan att ha ett barn med sig?) så jag låg där, ensam. Konstigt! Men givetvis helt underbart... :)
Nu är jag dock helt sönderbränd och har ont i ryggen - förmodligen för att jag legat för länge? Haha! Och solkräm är jag ju jätte noga med att packa ner - när Neo är med. Min egna hud är tydligen inte lika viktig? Aj!!!
 
Åt en god tonfisksallad till lunch och lyssnade på musik och somnade även till en stund, lovely!
 
Väl hemma igen, efter middagen, fick jag med M på en promenad. Solen och den blåa himlen hade dock täckts av mörka moln och långt borta mulrade det. Halvvägs började det ÖSREGNA och höll i sig ända tills vi kom hem igen, dyblöta!!
Men lika glad var jag för det, eftersom M höll ett väldigt bra tempo (måste bero på att hans ben är längre än mina?!) och jag slog ytterligare ett rekord, whooop whooop! :) Han har lovat mer promenadsällskap den kommande (barnfria) veckan och tycker vi ska få ner samma runda på 55 minuter... Det återstår att se! ^^
 
Har även fått rapport från mormor och Neo i Turkiet. Dom kom fram sent i natt (fick tillgång till hotellrummet vid 5 i morse!!) och var trötta. Men både stranden och poolen hade fått sig ett besök och lite shopping hade dom hunnit med... Eftersom mormor inte hittade Neos sandaler som M gömt i nått sidofack, haha!
Nåja, dom verkar ha det bra iaf och det är huvudsaken. Och förutom att det känns tomt och konstigt utan honom här hemma, så har inte saknaden hunnit bli hemsk - ännu! ♥
 
En ny jobbvecka väntar i morgon, dock bara fyra dagar vilket känns gött!
Kram och godnatt! ♥ ♥ ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Elin - Livat på torpet

Du fick ju till en bra tid! Och härligt för Neo att spendera en massa härlig tid tillsammans med mormor :)
Kram!

2014-06-02 @ 07:29:20
URL: http://www.elinteg.se
Signed by: Sofia

Oj så härligt att ligga och slappa vid havet, men du måste ju smörja in dig nästa gång Hanna, var rädd även om din värdefulla hud <3

Grymt med promenerandet, klart ni kan få ner tiden ytterligare, kämpa, kämpa! :)

Ja, Neo verkar det inte gå någon nöd på i alla fall, så gött han kommer att ha det den här veckan! :)

Kram kram

2014-06-02 @ 19:19:57
URL: http://mittlivinorr.se
Signed by: Elin - Livat på torpet

Idag har jag tagit mig ut på en promenad jag med. 12 km blev det men i sakta mak. Var ju galet varmt ute :)

visst är var skåpet ett fynd! Ser nog lite större ut på bild. och var faktiskt väldans lätt :) Loppisen var i byn här så när vi såg den så hämtade vi släpvagnen och tog hem den :)

Kram finis!

2014-06-02 @ 20:27:35
URL: http://www.elinteg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: