Å hon frös å hon nös...

2014-11-18 @ 22:21:37
...atchi atchi atchi prosit!
 
Hua, då var det min tur. :( Har åkt på nån skit och har ont i kroppen, knoppen och är allmänt seg och hängig. Hostar lite oxå men ingen feber som tur är. Skulle egentligen behövt gå och lägga mig och sova för längesedan, men kände at det va dags att blogga. ^^
 
Var ju som sagt i Ullared i helgen. Åkte i lördags förmiddag tillsammans med Salo och Emelie, i bilen strax bakom åkte Jessica, Camilla och Liselotte. Väl framme möttes vi har miljoner människor, typ! Inga parkeringar och en jävla lång kö... Snacka om att man egentligen bara hade velat vända och åka hem igen, haha! Men eftersom vi hyrt en stuga att tillbringa natten i fick vi snällt ställa oss i kön (efter att vi käkat lunch och parkerat på Harrys). I över en timme köade vi för att komma in i varuhuset... Helt galet!!
Sen trängdes vi inne bland andra shoppinggalna människor innan vi fick köa i över en timme för att komma ut oxå, som sagt galet! Vi var dessutom med om ett nytt REKORD, dock inget jag är glad över då det var riktigt plågsamt.
 
Glada och ovetande om vad som väntade...
 
Frusna i kön...
 
Men, när bakkontot var tömt och vi äntligen lyckats ta oss ut ur kaoset hade vi en väldigt mysig
och rolig kväll i stugan. Alla var dok helt slut efter en intensiv dag, haha! Men hör och häpna
så vågade sig några in även på söndagen igen, innan vi rullade hemåt igen. :)

Många av julklapparna är klara, vilket känns skönt!
 
Nu ska jag gå och lägga mig, så jag orkar med morgondagen... Puss och kram!

Söta små hälsningar..
Signed by: Amanda

Huva! Hoppas ni hittade fina fynd som var värda all väntan för det där lät inget kul. Älskar Ullared och Gekås men jag tycker det brukar vara tillräckligt med folk att knuffas med även utan rekord. ;)

Krya på dig!

2014-11-19 @ 09:16:39
URL: http://creyla.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: