Mitt i långhelgen...

2014-11-08 @ 22:31:40
Gokväll lördag!
 
I morgon bär det av till Danmark och Skallerup. :) Det mesta är packat och det sista får slängas ner i morgon, nu orkar jag inte...
För usch va trött jag är! Dels för att jag har slarvat med maten i dag, ätit för lite och sen för mycket och sen inget alls och sen för tätt inpå, bläää! Men, men lär av sina misstag...!? (Hoppas jag!)
Tror dessutom att tröttheten beror på att vi inte fått sova en hel natt här hemma den senaste veckan. Neo hostar fortfarande och var hemma från skolan hela veckan. :( Ingen feber sedan i onsdags, men usch vad han har hostat. Både på dagarna och nätterna, svårt att få till sömnen då. Speciellt eftersom han kommer in till oss och skäller och gnäller på sin dumma hosta som inte låter honom sova. Stackarn!
Men idag har det faktiskt blivit liiite bättre, skönt med tanke på att vi delar hus med vårt resesällskap i Skallerup. Känns ju lagom kul om vi (Neo) ska hålla dom vakna om nätterna oxå, med sin hosta...!
 
Förutom att packa idag, har jag äntligen fått tummen ur och klippt prinsen. Inte en dag försent om ni frågar mig... Alldeles för tidigt om ni frågar Neo, haha! ^^
 
Resultatet av nyklippt gluggbert... ♥
 
Nää, nu är det dags att gå och lägga sig. Klockan ringer tidigt i morgon... Zzzznark!
Beroende på uppkopplingen i Danmark så ska jag försöka blogga. Annars hörs vi på onsdag!
Puss och kram!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Hoppas ni får en härlig resa och att Neo är hyfsat frisk så han orkar busa ❤️

Kram kram

2014-11-09 @ 07:16:34
URL: http://mittlivinorr.se
Signed by: Amanda

Kul med en resa. Hoppas Neo orkade med den och att hostan inte sög för mycket energi. Eller det kanske mest drabbat er vuxna? :)
Så söt han är med sina gluggar! :)

2014-11-09 @ 08:20:49
URL: http://creyla.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: