Semenarium om äggfrysning

2014-11-14 @ 08:00:00
Jag fick en förfrågan via mail om att tipsa mina läsare om nedanstående semenarium. Givetvis hjälper jag till att sprida denna inbjudan och hoppas att andra bloggare i göteborgsområdet gör det samma... :)
 

Den senaste tiden har möjligheten för kvinnor att frysa ned sina obefruktade ägg, uppmärksammats mycket i media, både i Sverige och utomlands. Det finns flera skäl till att man som kvinna väljer att frysa ned sina obefruktade ägg. Metoden som även kallas för egendonation eller social freezing kan tillämpas när kvinnan till exempel måste genomgå en medicinsk behandling för sjukdom eller att hon befinner sig i en social situation där hon önskar ha möjligheten att senarelägga en graviditet.
 

Seminariet äger rum den 20 november, klockan 18.30 - 19.30 på Fertilitetscentrum på Carlanderska i Göteborg. Vänligen se nedan samt bifogad inbjudan. Välkommen!
 
INBJUDAN TILL SEMINARIUM OM ÄGGFRYSNING 
På Fertilitetscentrum i Göteborg har man sedan flera år kunnat erbjuda kvinnor att frysa ned sina obefruktade ägg. En metod som kan förlänga kvinnors fruktsamhet. Nu bjuder vi in till ett öppet seminarium där vi berättar om behandlingen, graviditetsresultat och den forskning som är gjord inom äggfrysning på Fertilitetscentrum i Göteborg.
 
Välkommen till Fertilitetscentrum på Carlanderska i Göteborg, torsdagen den 20/11 klockan 18:30 - 19:30.
Våra erfarna läkare, barnmorskor och embryologer kommer under seminariet att berätta hur det går till och svara på era frågor.
Anmälan sker till mottagningschef Birgitta Attebo, birgitta.attebo@fertilitetscentrum.se senast måndagen den 17 november.
 

Som sagt, sprid gärna vidare!

Söta små hälsningar..
Signed by: Julia Müller-Sandvik

sv: Men taaaack, vad kul att höra :D Och busenkelt ju :D

2014-11-14 @ 11:37:15
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: