Trax GPS Tracker

2014-11-27 @ 20:51:28
Idag hämtade jag ut ett efterlängtat paket från TraxFamily efter jobbet. Jag (eller vi) har nämligen fått äran att vara testpilot åt denna lilla sötsak... :)
Det är en GPS tracker som Neo ska få ha på sig när han är ute och leker själv. Via appen (som är kostnadsfri) kan jag och pappa M enkelt se exakt vart Neo befinner sig och i vilken hastighet han rör sig.
Ja, det kan tyckas vara överbeskyddande att spåra sitt barn... Men med denna kommer både Neo (som är extremt orolig och nojig nu för tiden) och vi känna oss tryggare när han är ute själv. Om han går vilse eller går med nån kompis hem utan att meddela oss så vet vi vart vi har honom.
Eller (GUD FÖRBUDE!!) om han skulle bli kidnappad eller bortlurad av nån idiot (som det tyvärr finns gott om!) kan vi agera snabbare.
 
Trax'en är liten och får enkelt plats i fickan och kan säkras med en hållare eller ett band (som följer med i paketet). Den är tålig mot både stötar och vattenstänk och fungerar även på hundar, en hållare att ha på hundhalsband följer med. :)
 
Det ska verkligen bli jätteroligt att testa denna lilla pryl. Och jag lovar att skriva mer om hur man använder den och hur appen fungerar så fort vi provat. :) Spännande!
 
[Alla bilder i detta inlägg är lånade från TraxFamily.com]
 
...fortsättning följer! ^^
 

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: