Dödsförklarad! :(

2014-10-01 @ 21:02:00
Här kommer ännu ett livstecken från mobilen eftersom M sent igår eftermiddag dödsförklarade min laptop. :( 
Som tur är har jag lyckats få över allt (miljader bilder!!) på den externa hårddisken, då han ju lyckats få liv i den flera gånger nu den senaste månaden. Men nu har den alltså gjort sitt, snyft!
En ny ska införskaffas, men det blir först till helgen. DÅ lovar jag att skriva mer om "It Works!" som jag köpte i måndags. :) Håll ut!!
 
I morse glömde jag väga mig igen, tror jag...?! Har dock ett svagt minne att jag klev upp på vågen men kan inte minnas vilka siffror som visades, haha! Trött zoombie på morgonen, thats me! ^^
Får se om jag kommer ihåg imån, annars tar vi det nästa onsdag. :)
 
Igår "tvingade" Neo ut mig och M på en "guidad tur" efter middagen. Vi fick absolut inte gå före honom, eftersom han skulle visa vägen. Gullungen har sina ljusa stunder oxå! ❤️
I över en timme snurrade vi runt på trottoarer, stigar, landsvägar och i skogen. Sen fick både jag och M nog och tycke det va dags att vända hemåt... Dels för att jag frös och va kissenödig och dels för att det började bli mörkt och dags för lilleman att sova. :)
Men det var väldigt mysigt och roligt!
 

Idag var hans plan att ta med oss på ytterligare en guidning, men det har regnat och dessutom åkte grabbarna iväg och köpte nya inneskor till Neo att ha på gympan i skolan. :)
 
Nu blir det mest en massa babbel känner jag... Haha! Dags att runda av med andra ord.
Puss och kram! ❤️

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie Babunovic

Wohoo för ny dator :-D

2014-10-01 @ 23:57:15
URL: http://undermyumbrella.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: