Hello Friday!!

2014-10-24 @ 19:58:00
Då var den här igen, fredagen... :) Lite finare och bättre än vanligt, då lönen landat på kontot och helgen är förlängd med en extra dag. Neo har nämligen studiedag på måndag och jag fick äran att vara ledig med honom. ♥ Lovely!
Resten av veckan är det ju höstlov, men då får han hänga på fritids och vi jobbar som vanligt. Blir ju snart en brejk i vardagen iom att vi åker till Skallerup om två veckor, nån måtta får det vara på ledigheterna, haha!
 
Hur som helst så stämplade jag ut lite tidigare från jobbet idag, åkte hem och hämtade grabbarna och åkte sen in till Kinakrogen i Kungälv för att käka middag. Dom har supergod buffé med allt möjligt asiatiskt (bland annat dumplings och sushi), men det kändes inte värt att betala 150kr för en buffé för mig, så jag tog bara en förrätt, och blev proppmätt. :) Killarna gick dock lös på buffén och blev oxå (minst sagt) proppmätta. Poff!
 
 
Nu ligger jag i soffan och jäser, med Mini i knät eftersom Neo inte kan hålla honom medan han står på huvudet. ¿ɹǝuɥɔoddn ǝɹɐƃıןoɹ ɹıןq ʇןןɐ? Typ!
 
Får se hur länge man orkar vara vaken ikväll, helt slut! Detta vädret tar verkligen musten ur mig... Men med tanke på vilken underbar och lååång sommar vi haft kanske det inte är läge att gnälla? :D
I morgon vankas det dessutom 30-årsfest hos Jessica, whooop whoop! Så yes, idag lägger jag mig i tid för att orka festa. Ska bli roligt!
 
..:: over and out ::..
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Vilken härlig fredag ni ser ut att ha haft, hoppas resten av helgen går i samma anda ❤️

Kram kram

2014-10-24 @ 21:28:55
URL: http://mittlivinorr.se
Signed by: Amanda

Härligt med långledigt! ^^
Och asiatiskt lät också smarrigt!

2014-10-25 @ 10:08:29
URL: http://creyla.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: