it works!

2014-10-06 @ 21:22:00
Idag är det en vecka sedan jag "wrappade" mig med it works! och jag lovade ju att skriva mer om det när jag köpt ny dator, vilket jag nu gjort. :) Den är grym btw, datorn alltså, love it!
 
Hur som helst...
Redan innan min GBP operation i mars läste jag om it works! badywraps och googlade bilder med fantastiska resultat hos personer som redan testat. Jag visste redan då att jag ville testa ett tag efter operationen men har letat som en tok efter svenska återförsäljare och bara hittat en i Skåne. Eftersom jag gärna ville ha personlig service och konsultation var detta tyvärr inte ett allternativ för mig, då jag kände att det var för långt att åka.
Men för någon månad sedan träffade jag på min granne Jeanette i trappen, på sig hade hon en t-shirt med logan...
 
Det visade sig att hon har varit återförsäljare sedan i början av sommaren och säljer it works! produkter på sin salong inne i Kungälv, där hon även arbetar med ekologisk massage och även gör eko sculpture naglar. (Hon har även en webshop HÄR!)
Jag blev såklart väldigt glad över att ha hittat en återförsäljare så nära! :) Och först för en vecka sedan fick jag tid över att besöka henne på salongen, där jag köpte mitt första paket och fick väldigt bra service, konsultation och hjälp med första wrapen.
 
VAD ÄR "it works! bodywrap"??
Det är en fiberduk med en botanisk baserad gel (ekologiska produkter!) som du placerar på målområdet på din kropp för att strama åt, tona och släta ut huden på så lite som 45 minuter!
Produkten är ingen "viktminsknings" kur utan är framtagen för att hjälpa huden att se mer tonad och skärpt ut, samt återfuktar på djupet och ger näring åt huden. Den minskar celluliter och omdefinerar din kroppskontur.
Wrappen ska sitta på i 45 minuter (här kan ni kika hur den ska sitta!) och huden ska under den här tiden absorbera gelen. Ämnena är sedan verksamm i 72 timmar (tre dygn) och under denna tiden är det viktigt att få i sig 3-4 liter vatten om dagen (nästintill omöjligt för mig som är opererad, men ju mer vatten desstom bättre resultat!) för att rensa ut slaggprodukter och gifter som finns i kroppen och huden, som "lösgörs" med hjälp av den absorberade gelen.
 
 
Ett paket med it works! bodywraps består av fyra fiberdukar, vilket räknas som en behandling. Men man måste vänta minst 72 timmar innan man wrappar sig igen. Jag gjorde min andra wrappning i lördags och sitter nu och hinkar vatten för fullt... :)
Jag har redan sett resultat men vill inte visa några före- och efterbilder ännu. Bjuder på några (dom mest verklighetstrogna - då jag tyvärr tror mycket är photoshopat) googlade bilder:
 
Före till vänster och efter till höger...
 
Jag måste erkänna att jag har varit (och är lite fortfarande) skeptisk, men med tanke på hur stort det här blivit och hur många jag läst om som älskar it works! produkter, så var jag tvungen att prova!! ^^ Om jag dessutom kan tighta till mitt skinn och häng, både på magen och armarna efter 50kg viktnedgång på ett halvår (förhoppningsvis mer det kommande halvåret) och kanske tillochmed undvika en bukplastik i framtiden är ju det fantastiskt! :) Jag håller tummarna!
 
 
Förutom bodywraps har it works! en hel del andra produkter för hud och hår som verkar amazing. Kika in hos Jeanette för att läsa mer! :) HÄR hittar ni även hennes webshop!
 
Det finns egentligen massor mer att skriva om det här och en hel del instruktioner kring hur man använder produkterna, speciellt wrapsen. Vad man får och inte får göra under 45 minuter när den sitter på, men jag varken hinner eller orkar skriva mer nu... Måste dock få med att bodywrapsen INTE får användas när man är gravid och ska inte användas i ansiktet (finns speciella wraps för ansiktet) då produkterna är väldigt kraftfulla.
 
Lovar att återkomma när jag är klar med min behandling - 4 wraps! Förhoppningsvis med bilder... :)
På återskrivande!

Söta små hälsningar..
Signed by: Tina

Oj vad spännande! Låter ju nästan lite för bra för att vara sant! Hoppas vi får se bilder sen vännen! KRAM

2014-10-07 @ 10:22:12
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Signed by: Susanne

Funkade wrappningen o håller du fortfarande på med det?

Svar: Hej Susanne,Njae... Med tanke på att jag gjort en GBP så är det omöjligt för mig att få i mig 4 liter vatten på en dag, vilket är ett "måste" för bästa resultat. Tror max jag fick i mig 2,5 liter.Lite resultat såg jag allt, men långt ifrån så mycket jag hade velat. Körde i två omgångar men "resultatet" håller bara i sig i 3-4 månader om man inte underhåller det med nya wraps, vilket blir galet dyrt.Men jag har vänner som velat tighta till sig efter graviditeter och dom har ju kunnat hinka vatten och fått bättre resultat, både på lår och mage. :)
HannaOfSweden

2015-06-14 @ 19:02:21
URL: http://Susanne.radlund.blogg.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: