Frost, tårar och kopparstöld

2014-09-23 @ 20:14:00
Sommar i helgen, höst igår och vinter idag?? Det var FROST ute i morse!! Fy satan va kallt... Burr!! Det blev både mössa, vantar och halsduk för min del, haha! "Bara" tunn höstjacka dock, men med tjock kofta under. Fryser ju konstant nu för tiden, så en tjockare jacka känns inte allt för långt bort. Ska bara köpa en innan jag kan börja använda den! :)
Som ni ser så ser inte Neo så himla happy ut, och det var han inte heller. Min fina, gosiga, underbara lille kille är som förbytt vissa dagar... Han blir arg för minsta lilla, exploderar över småsaker, smäller i dörrar, skäller, gapar och skriker, kastar saker och INGET man säger är bra! (Sexårstrotsen ska ju tydligen vara "lilla tonåren"!?) I morse hade vi en sån stund, puh! :(
Jag försöker vara lugn, tröstande och pedagogisk medan jag försökt att vara sträng och straffande (hot och mutor) andra gånger... Inget hjälper! Att man dessutom ska stressa iväg till fritids med honom, för att sedan hinna med ett tåg gör absolut inte saken bättre, snarare tvärtom.
Idag "kastade" jag in en skrikandes och gråtandes Neo på fritids, en snabb puss och kram fast han inte ville och ett "ursäkta, men jag måååste med tåget som går om 5 minuter" till fröken för att sedan rusa iväg känns långt ifrån ok. :( Hjärtekrossande!
Fortsätter hans humör såhär, så blir det inget nytt månadskort när mitt nuvarande går ut. Jag vill kunna sitta ner och krama honom och skiljas som vänner, istället för att stressa iväg till ett tåg (som bara går två gånger i timmen). Har jag bilen utanför känns det ok, då hinner jag ändå!
Jag håller tummarna för att den perioden snart är förbi... Vill ha min snälla kille tillbaka, varje dag!
 
 
Och som om morgonen inte redan var skit efter bråk och hemsk lämning så var tåghelvetet försenat i över en timma pga av kopparstöld!! ...nej då, min spiral sitter säkert kvar på rätt ställe - den är inte stulen! ;)
Idioter som inte kan skilja på mitt och ditt, så tröttsamt!!
Nåja, tillslut kom jag fram till jobbet... Försenad, men lättad efter att ha pratat med Neos fröknar som meddelade att han inte var ledsen längre, utan glad och trevlig. Skönt att höra!
Arbetsdagen flög fram i en rasande fart och tågproblemen var lösta tills det var dags att åka hem vilket kändes skönt. :)
 
Nu ska jag bädda ner mig under en filt i soffan och kolla om jag hittar nån bra film på Netflix. Sen blir det nog tidigt i säng. Helt slut!
 
Kram på er!

Söta små hälsningar..
Signed by: Tina

Åh dessa trotsperioder! De är tuffa både för stora och små! KRAM

2014-09-24 @ 07:48:54
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: