Nöjd tjej men mindre nöjd son...

2014-09-20 @ 12:20:52
Försökte blogga redan igår kväll från ajfånen och appen, men det gick inte alls... Beror förmodligen på iOS 8.0 uppdateringen? Nåja, datorn funkar fint för tillfället, så det är väl bara att tuta och köra härifrån. :)
 
Igår var jag på "halvårskontroll" på Östra, efter min gastric bypass operation. På torsdag nästa vecka (25/9) är det 6 månader sedan operationen, jösses vad fort det gått!! Och vilken resa...! Ashäftigt och faktiskt inte alls så jobbigt jag trodde. Klart att det varit påfrestande för kroppen men långt ifrån så jobbigt som jag hade räknat med.
Innan besöket hos dietisten lämnade jag lite prover, svaren får jag dock inte förens nästa vecka. Håll tummarna för att allt ser bra ut!!
Hos dietisten fick jag massor med beröm, vilket såklart var roligt. :) Så mycket som jag har gått ner nu, efter ett halvår, procentuellt sett räknat, har dom flesta som genomgått operationen gått ner lagom till 1-årskontrollen. Coolt!
Hon vägde mig också... -37,5kg sedan operationen, vilket blir -50,6kg totalt, sedan jag började med "flyt" inför operationen, den 26/2. Helt jävla galet!
Vägde mig även på vågen här hemma i morse, för att säkerställa (då det kan skilja mellan olika vågar och jag gått efter den här hemma från början) och jag blev lika glad här hemma som på sjukhuset igår. :) Whooopie!
Riktigt nöjd är jag men hoppas såklart på ytterligare viktminskning innan det är dags för 1-årskontroll. :)
Något jag inte alls är nöjd över är Neos feber och huvudvärk, som han haft sedan i torsdags eftermiddag... :( Han hade ju "tre-dagars-feber" för knappt en månad sedan, så det här känns tjatigt. Och just huvudvärken gör mig såklart orolig. Den gör honom dessutom väldigt ynklig och ledsen. Hoppas att det snart är över för den här gången, annars får vi kolla upp den där huvudvärken, känns läskigt att en 6-åring ska ha såå ont så han knappt kan gå utan att hålla i huvudet?!? Synen har vi redan kollat, så det borde inte vara den? speciellt med tanke på att han har feber samtidigt...?
Med risk för att få liggsår i röven och ryggen, ska jag nu mysa ner mig med honom i soffan och kolla film. Känns sjukt tråkigt med tanke på det underbara vädret... Men han orkar inte gå ut då han är väldigt ljuskänslig nu med huvudvärken. :( Och M är iväg och fixar med bilen som jag "körde sönder" häromdagen, så jag är låst här hemma idag och förmodligen även imån. Hepp hepp!
 
Hoppas ni andra har en trevlig helg iaf??
 

Söta små hälsningar..
Signed by: Nina Bergquist

du är så grymt duktig!! önskar att du bodde här, så kunde ja haka på dig på alla skojjiga promenader!

puss på dig!!


krya på Neo <3

2014-09-20 @ 19:32:10
URL: http://deliciously.se/
Signed by: Elin - Livat på torpet

Heja dig! Och stackars lille Neo ... hoppas han mår bättre idag <3
Kram

2014-09-21 @ 08:28:05
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg
Signed by: Elin - Livat på torpet

Heja dig! Och stackars lille Neo ... hoppas han mår bättre idag <3
Kram

2014-09-21 @ 08:28:06
URL: http://blogg.loppi.se/elinteg

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: