Solig söndag på Liseberg

2015-04-28 @ 22:27:54
I helgen premiäröppnades Liseberg för sommarsäsongen 2015. Jag hade genom jobbet fått en inbjudan från Hotell Liseberg Heden (där jag bokar en hel del hotellnätter för kunder, levernatörer och utländska kollegor) med gratis inträde, åkband och fika för hela familjen (anmälde att vi var fyra, så Neo kunde ta med en kompis). Vi fick tillträde till parken och åkattraktionerna redan 10:30 och först 12:00 öppnade det för allmänheten... Så vi kände att det var lika bra att vara där när det öppnade, innan folkstormen. Dessutom var planen att dra redan vid 13:30 för att Neo skulle hinna till simskolan och hans kompis Robin skulle på kalas.
 
Båda killarna sa i bilen att dom BARA ville spela och leka i kaninlandet, för dom gillade inte att åka karuseller... Jo, ni kanske minns vårt enda besök på Liseberg förra året? Då Neo bara åkte rulltrappan! Hahaha! (Läs HÄR!)
Efter en timme på Liseberg hade båda åkt flera attraktioner och tyckte det var kalaskul och ville absolut stanna så länge som möjligt... Så dom skippade simskola och kalas och vi blev kvar till ca 17:30, en heldag med andra ord.
Med tanke på hur bakis jag var efter lördagens bröllop var jag långt ifrån pigg och redo för en heldag på Liseberg, haha... Men var gör man inte för kidsen? :) Så kul att båda ville åka så mycket och Neo längtar redan dit igen. Tack Hotell Liseberg Heden för denna heldag. ♥
 
Och här kommer bildbomben... Enjoy!
 
Två mycket nöjda killar satt och log i bilen påväg hem och två trötta föräldrar somnade som stockar
senare på kvällen! :) Snacka om fartfylld helg... Bäst att ladda för nästa, som snaaart är här! :)
 
Hög tid att hoppa i säng... Puss och kram!

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: