Nyårslöften, playdate och ut med julen!

2015-01-04 @ 18:57:23
Har tänkt blogga i flera dagar, men när jag väl startar datorn börjar jag pyssla med massa andra saker, tröttsamt! Nu gör jag ett nytt försök som förhoppningsvis snart blir publicerat, haha!
 
Eftersom jag efter nästan 10 månaders uppehåll, började snusa i somras igen...!! :( Så blev mitt nyårslöfte att sluta snusa, IGEN! Så jävla tjatigt och onödigt och DYRT, men men... Nu gör vi som sagt ett nytt försökt. I fredags efter lunch tog jag min "sista" prilla. (Snusade upp det jag hade kvar efter nyår!)
Usch va jobbigt det är! :( Humöret är långt ifrån ok, konstant huvudvärk och sugen på nått hela tiden, gaaahaa! Kommer sluta med att jag går upp i vikt med tanke på hur mycket/ofta jag äter nu. Inte bra!! Men förhoppningsvis är det bara en övergångsperiod nu i början...?!
Förutom att sluta snusa, så ska vi (hela familjen) återgå till en skärmfri dag i veckan när vardagen kommer igång igen. Vi körde ju det som nyårslöfte förra året oxå, vilket funkade bra fram till semestern... Därefter kom vi aldrig igång igen, men nu är det alltså dags igen. :)
 
Igår var jag och Neo inne i stan (Göteborg) på playdate med Anna och Emelie och deras kids. Vi började med några timmar på Stadsmuseet då det regnade och blåste isvindar när vi möttes upp... Lek, bus, lunch och en promenad genom historia och kultur såklart. :)
 
När vi såg att solen sken utomhus, begav vi oss bort till Trädgårdsföreningen för lite utomhuslek. Det fanns en hel del spring och lek kvar i benen. Men efter bara nån timme höll vi morsor (iaf jag) på att frysa ihjäl och vi tackade för en mysig dag och playdate och åkte hem. ♥
 
Idag har äntligen julen städats bort här hemma. Ville rensat redan innan nyår, men höll mig i ytterligare några dagar. Även om det är mysigt när man väl plockar fram alla stakar och tomtar i början på december, så är det så skönt att plocka undan det igen, haha! :)
 
I morgon blir det jobb igen, sista lugna klämdagen innan vardagen sätter fart på onsdag igen. Ska faktiskt bli skönt med lite rutiner igen, om inte annat för min mathållning, det har varit allt annat än bra nu under ledigheten! Hur illa det varit, återstår att se på onsdag när jag st'ller mig på vågen igen. :( Längtar inte!!

Söta små hälsningar..
Signed by: Desirée Larsen

Håller tummarna för att ni lyckas hålla nyårslöftena - det första löftet håller jag tummarna lite extra för =)

Även jag börjar jobba imorgon igen - är inte alls sugen men men,.

Kram

2015-01-04 @ 19:21:52
URL: http://larsensliv.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: