Eko!

2015-06-08 @ 22:23:00
Nej, inte EKOlogiskt (tyvärr), men däremot ett stort eko mellan mina blogginlägg nu för tiden. Så blir det ibland... Speciellt när man går på något slags reservbatteri nu inför semestern och bara längtar och längtar. 26 dagar kvar, yeeey! :)
Och även om jag faktiskt haft ork att blogga vissa dagar så har jag absolut inget att skriva om, haha... Och så även idag, typ! Helgen kom och gick i ett swish även om vi inte gjorde så mycket. Pappa M har grejat med husvagnen både lördag och söndag och jag och Neo har hållt oss hemma, eller... Han har varit ute och lekt med kompisar och jag har varit hemma och segat. Förutom i lördags kväll när jag smet hem till Jojjo på drinkkväll som senare blev en utekväll. Raj raj!
 
M och svärfar grejar för fullt med husvagnen och Neo testar nya golvet...
När elendet väl är klart lovar jag att skriva historien om "den lilla" vattenskadan som visade sig vara en nästintill helröten vagn, och dess förvandling (?) till campingens coolaste crib. Före-, under- och efterbilder utlovas såklart också! ^^ (Håll tummarna för att gubbarna lyckas fixa det bara, haha!!)
 
Och "en drink eller två", blev såklart ganska många hemma hos Jojjo i lördags kväll... Hujeda mig!
Och sedan blev det några till (och fireball, urk!!) på Tranquilo. Och i vanlig ordning mådde jag som jag förtjänade igår, men oj vilken god bakisfrulle jag fick... Omnomnom för kräftor!!
 
Slappade hela dagen, men kom ut på en kvällspromenad när M kommit hem från husvagnsfix. Härligt!
Mindre härligt att jag mötte två polisbilar när jag kom in på våran gata efter promenaden och sedan läser DET HÄR (<<länk), jävla puckon!!
 
Nu ska jag hänga tvätt och sedan är det dags att ladda för Neos första skolavslutning (sova). I morgon är det dags och jag har (såklart) tagit ledigt dagen till ära. En mysig dag med utlovad sol väntar!
 
På återskrivande!
 
 

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: