Fler selfies än träning!

2015-03-22 @ 22:17:00
Gokväll söndag... ♥ Som vanligt är jag trött som skam när jag sätter mig vid datorn och ska blogga. Att jag aldrig lär mig att ta tag i detta innan jag blir för trött?? Hahaha, nåja... Här kommer ett inlägg om denna söndag.
 
En lång och mysig morgon och förmiddag i pyjamas och myskläder. Lite pyssel och plock och förmodligen för mycket skärmtid för Lilleman. Korv och bröd till lunch och sen iväg till simskolan... Detta är egentligen pappa M's "söndagssyssla" (att ta med Neo till simskolan), men efter gårdagens svensexa behövde han vila, haha!
Så idag fick jag följa med. :)
Neo är lite kinkig med att behöva gå in i tjejerna omklädningsrum och byta om, så redan där blev det gnäll... Väl i vattnet var han jätteduktig - tills jag råkade skratta när han såg rolig ut (tror jag?!), då blev han fly förbannad, sur och ledsen och ville inte simma mer. Jag var världens dummaste mamma och vääääldigt pinsam, suck!
 
Som fisken i vattnet innan han blev sur...
 
När han var färdig med plaskandet och surandet åkte vi och hämtade pappa M för att åka vidare hem till mormor. Där bjöds det som vanligt på god middag... Mums!
Neo höll på att riva halva lägenheten (se tavlan!!) med sin framfart men lugnade sig när han fick en klubba, haha. Hos mormor är det minsann lördag hela veckan. :)
 
 
Därefter körde grabbarna upp mig till Skatås, där möttes jag av Hurtbullarna (som vi så fint döpt oss till, haha) för att beta av 8:an. Satan va segt det var idag... Men jag tror vi orkade jogga ca 4km av rundan (även idag). Heja oss!!
 
Stretching är viktigt... Och selfies är ännu viktigare!! ^^ Hahaha!!
 
Batteriet på min telefon dog, så runkeeper hängde bara med i 7km... Attans!
 
° ♥ ° ♥ ° ♥ °
 
På onsdag är det ett år sedan min gastric bypass operation. Kommande vecka kommer jag därför blogga en hel del om det... Känslor, tankar, funderingar, erfarenheter och livet i allmänhet såhär ett år efter operationen.
Är det något speciellt ni vill veta eller har några frågor om så passa på att ställa dom nu! :) Ni får givetvis vara anonyma om ni vill och jag lovar att svara på allt. Lämna en kommentar eller maila din fråga: hannaofsweden@hotmail.com
 
Reasons to lose weight...
 
Puss och god natt!

Söta små hälsningar..
Signed by: Emelie

Sicken fullproppade söndag!
Duktiga ni är, heja heja!!!

2015-03-23 @ 21:03:13
URL: http://undermyumbrella.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: