Sol, vår och cykelsäsong!

2015-03-31 @ 10:30:00
Påsk till helgen och med den ska ju våren göra entré, lite för kallt än så länge om ni frågar mig men solen skiner och fåglarna kvittrar... Dessutom har kidsen ute på gården börjat plocka fram "sommarleksakerna". Puttekulor och cyklar bland mycket annat! Ett säkert vårtecken...?
Neo trampar gladerligen runt med sin cykel som vi köpte förra året (däremot hade han behövt en ny hjälm) och jag har ett gammalt skrälle som duger gott för mina få cykelturer. MEN till sommaren ska vi ju ut på husvagnssemester och då "måste" ju alla i familjen ha cyklar, så vi kan trampa runt/iväg tillsammans och göra små utflykter utan att ta bilen varje gång. :) Hoppas bara det blir en fin sommar även i år... Vågar man hoppas?
Pappa M är lite mer kräsen och kikar efter "riktiga" cyklar och då blir ju jag oxå sugen såklart, haha!! Kollade inne hos Bikster och blev galet kär i denna:
 Snacka om en rosa dröm!! ^^
 
Och Magnus har spanat in den HÄR:
 
[Bilder lånade från Bikester.se]
 
 Är ni andra redo för cykelsäsongen?

Söta små hälsningar..
Signed by: Maria

Jag är snart redo... Har tydligen gått och blivit förståndig för häromdagen tänkte jag att jag ska banne mig inte ge mig ut på cykeln innan jag skaffat mig en cykelhjälm!
Men herregud vad det finns mycket att välja på.. innan har jag nog bara tänkt cykelhjälm som cykelhjälm men när jag kollar på nätet och i butikerna så finns det ju alla möjliga färger och former...
Vad har ni andra för hjälmar som är snygga och sitter bra?

2015-03-31 @ 15:19:59

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: