30% på valfri behandling i maj!

2015-05-01 @ 22:21:09
I lördags gifte ju min fina barndomsvän Jessica sig, och även om hon alltid har varit skitsnygg så höll jag på att tappa andan när hon gick genom altargången för att säga JA till sin Alexander. Hon var så galet vacker, som en riktig prinsessa! ♥ ♥ ♥
Min (våran) andra barndomsvän Johanna hade nämligen varit i farten och sett till att bruden hade fina naglar, fransar och brudsminkning. Johanna jobbar som nagelterapeut, fransstylist och makeupartist på Nailshape i Göteborg och har nu under maj ett riktigt bra erbjudande till alla som vill göra sig fina inför sommaren.
Alla som bokar en valfri behandling nu i maj får nämligen 30% rabatt när man uppger koden JESSICA vid bokning. Ring Johanna och boka en tid på nummer: 0737-400 208 !
 
 
Johanna sminkade även Anna, inför hennes bröllop i juni. Även hon var (är) galet vacker! ♥ Och var femte vecka går jag till Johanna och fixar min naglar... Alltid lika nöjd, hon är verkligen tokduktig! :)
 
In och kika (och gilla) på Johannas Facebook sida vettja, före- och efterbilder och titt som tätt dyker det upp fina erbjudanden. Ni hittar henne HÄR!

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: