Bildbomb Långhelgen

2015-05-03 @ 22:40:00
Hej hopp söndag kväll! Vilken härlig långhelg vi haft...  Lite regn men också en hel del sol och såklart massa mys. ♥
 
Jag och Neo började med en playdate i fredags, med Salo, Andreas, Ella och lilla Iris. Först innelek och god lunch, sen en promenad längs med hamnen till Eriksberg till två lekplatser innan regnet kom. Vi avslutade med gofika på ett café. Mysigt! :)
 
 
 
Lördagen började med blod, svett och tårar när Neo skulle få ut sin tredje tand. Puh vilken pers... Men skam den som ger sig - ut kom den, tillslut! Glad kille la tanden i ett glas vatten i väntan på tadfen. ^^ Men hon är tydligen senil, för i morse när Neo skulle inkassera låg tanden kvar och inga pengar i sikte... Hahaha! Nu är det dock ordnat, så i morgon när tandlöse vaknar ligger det minsann två guldpengar (ränta?) och väntar på honom. Yeeey! :)
 
Efter övriga morgonbestyr begav vi oss till Guddeby Gård för att kika på årets kosläpp. Oj vilket spektakel med huuur mycket åskådare som helst!!
Det bjöds på poängpromenad, eko mjölk (Arla of course!), bullar, musik och trängsel. Och tillslut kom kossorna lunkandes. Jag trodde det skulle vara mer liv i kreaturen, men dom hade minsann ingen panik med att ge sig ut i hagen, haha!
 
På eftermiddagen kom Elvira och Anton hit för att spendera natten här, medan mamma och pappa begav sig på fest. Vi började med ett litet minikalas för Elvira som fyllde 7 år förra veckan. Grattis going!
Sen forsatte vi med utelek, lördagsmys, pyssel, nagelmålning, spel och långt in på kvällen nattade dom sig själva. Trots sen kväll blev det (såklart) tidig morgon, men som tur var lät dom oss sova en stund till. :)
 
Och efter att syskonen hämtades hem idag så var det dags för simskola för Neo. Märkestagning stod på schemat och hela SEX styckna fick följa med hem idag. Wooohoo, duktig kille! :)
Och duktiga morsan gav sig ut på promenadjogg, 6,4km totalt. Härligt i vårsolen!
 
Gårdagens fadäs är åtgärdad och nu är det dags att hoppa i säng, godnatt!

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Fullt ös som vanligt för er på helgerna, men kul verkar ni ha haft! :)

Kram

2015-05-06 @ 09:26:25
URL: http://mittlivinorr.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: