Aldrig mer Cocillana!!

2015-09-23 @ 12:12:00
Oj oj oj vilken kväll/natt det blev igår! Men som tur var slutade det bra... :)
 
Jag har åkt på en liten förkyldning och igår eftermiddag började jag även hosta. Det blev värre under kvällen  varpå jag tog mig en shot på (max!) 10ml Cocillana innan jag gick och la mig strax innan 22. Jag somnade typ direkt när jag la huvudet på kudden men vaknade ca 10-15 minuter senare av fruktansvärda smärtor i mellangärdet som strålade upp mot bröstet. Det sträckte sig som ett bälte runt mot ryggen och upp mot skulderbladen.
Det krampade samtidigt som det kändes som någon försökte bända upp mina revben och dra ut mina inälvor. Ett otroligt tryck och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag ålande runt i sängen för att hitta en fungerande ställning för att kunna hantera smärtan. Efter ca 30 minuter av kvidande och lidande stod jag inte ut längre och var dessutom väldigt rädd för att det bara ökade i styrka och inte tvärtom, så jag bad M att ringa 112 och tillkalla ambulans.
Anledningen till att jag var rädd var för att det krampade för intesivt och i området kring hjärtat. Det hade dessutom även börjat krampa i ena benet och jag hade svårt att andas pga smärtan och trycket över bröstet.
 

Ambulansen kom (efter vad som kändes som en evighet) och jag fick åka med till Kungälvs Sjukhus. Redan i ambulansen togs EKG och lite andra tester och väl på sjukhuset fick jag dropp och mer tester togs.
Tror dom misstänkte tarmvred först, med tanke på min gastric bypass operation, men jag var rätt säker på att kroppen "bara" sparkade bakut i protest mot Cocillanan.
Hur som helst så avtog krämporna efter lite mer än två timmar intensiv smärta, lagom till att läkaren kom för att undersöka mig.
Han konstaterade att gallgångarna krampat av morfinet i Cocillana och att det förmodligen förvärrats pga min gastric bypass operation samt att jag opererat bort gallblåsan. Obehagligt men inte farligt, puh!
Däremot hade jag lågt blodtryck och lågt blodsocker och fick inte åka hem förens det rättat till sig... Jag serverades därför nattamat i form av "polarklämma" och saft - urk!!
Tror jag var hemma och i säng igen ca 01:30 inatt. Smärtfri men trött, skönt!
 
Med facit i hand vet jag ju att jag reagerat på Cocillana förut. Jag har tillochmed skrivit ett inlägg tidigare som heter "Aldrig mer...!", haha! Men nu LOVAR jag både er och mig själv att aldrig mer ta denna hemska medicin. För denna smärtan var det värsta jag varit med om och då har jag både fött barn och haft gallstensanfall. -En fis i rymden i jämnförelse!
 
 
Idag mår jag prima ballerina och har jobbat sedan 7 i morse. Jag är bara lite öm i kroppen, nästan som träningsvärk efter nattens kramper. :)
Men nu känner jag att tröttheten börjar komma, så det ska bli skönt att krypa ner i soffan när jag kommer hem i eftermiddag. ^^
1000-tack för alla fina hälsningar på instagram, sms och samtal! ♥ ♥ ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Linda-Mamma till Alfred

Åh herregud alltså vad det kan ställa till!
För mig dock så hjälper det alltid med en shot cocilliana;)

2015-09-23 @ 15:06:16
URL: http://hummingbird.blogg.se
Signed by: Axdal

Ush min första tanke var att hjärtat reagerat.. Skönt att det gick bra.. Ja nu får du allt slänga flaskan du har hemma

2015-09-24 @ 06:58:55
URL: http://axdal.se
Signed by: Emelie M

Du får vara rädd om dig vännen. Men skönt att du mår bättre nu. <3

2015-09-25 @ 00:08:58
Signed by: Sofia

Fy vad läskigt och obehagligt, skönt att det gick bra ❤️

Kramar

2015-09-25 @ 21:41:50
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: