Solig helg... ☼

2015-09-27 @ 20:23:12
Wow vilket underbart väder den här helgen bjudit på, inte bara sol utan även värme... Det gillas! ♥ Mer sånna här härliga höstdagar tack! :)
 
Eftert en slapp förmiddag hemma igår, åkte vi iväg till Klädkällaren för lite shopping. En ny topp och ett par nya skor till mig, tre par t-shirt till pappa M och en påse puttekulor till Lilleman + lite "krimskrams" fick följa med hem. :)
Vi åkte dock inte hem direkt, utan svängde upp till Fontin. Vi behövde frisk luft och lite motion, allihopa! Vi är ju förkylda och hostiga hela bunten och promenerade bara tre varv runt dammen, vilket blir ca 2,7km, i lugnt och skönt tempo. Så härligt! ☼
 
Latmasken Neo orkade inte gå... Tur vi hade med cykeln! ^^
 
Glädjehopp!
 
Väl hemma igen, käkade vi goda hemburgare till middag, spelade yatzy och slappade i soffan tills det var dags att hosta sig till sömns. En väldigt soft lördag med andra ord! :)
 
Idag vaknade jag av en hostattack 06:10 och kunde inte somna om efter det, suck! Till och med Neo sov en timme längre än mig, på en söndag...!? Hör ju inte till vanligheterna direkt. Och pappan i familjen sov ytterligare än timme längre.
Efter frukost och morgonbestyr gav vi oss iväg. Jag har varit svartklädd från topp till tå idag... "Dressed in black - Against racism and discrimination" ♥ 27/9 och alla andra dagar oxå såklart!
 
Vi åkte hem till Salo, Andreas, Ella och Iris... Där blev det först lunch och sen en promenad i Sannegårdshamnen bort till Eriksbergskranen och lekplatsen, och sen tillbaka med paus för glass på bryggan. Ella och Neo cyklade och jag var på tok för påklädd. Helt underbart varmt! :) Men det var såklart skönt att slippa frysa för en gång skull, haha!
 
Lovely! ☼ ♥ ☼ ♥
 
Påvägen hem blev det lite shopping på Maxi innan vi åkte hem och käkade rester till middag. Och även denna eftermiddag och kväll har vi slappat i soffan och bara myst... ^^
 
En välbehövlig slapp helg med andra ord, med massa vila men även frisk luft och sol! ♥ Nu ska jag tillbaka till soffan och ladda för Bron som äntligen har premiär ikväll, weeeiii... :) Ska ni kika?? Klart ni ska!! ^^

Söta små hälsningar..
Signed by: Linda

Hej!
Har precis hittat hit och ville bara säga hej - och det är sant - svart funkar alltid! :) Önskar dig en trevlig dag!

2015-09-29 @ 09:51:55
URL: http://www.highonlife.se
Signed by: Sofia

Mysigt ❤️

2015-10-01 @ 22:46:02
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: