Helgen som gick...

2016-04-27 @ 21:49:00
Redan onsdag!? Jag hinner inte med! Men det är såklart skönt att det snart är helg, igen! :)
Här kommer en liten uppdatering om helgen som nyss var...
 
Efter jobbet i fredags, åkte jag hem och lämnade bilen och svirade om för en kväll på stan. Först mellanlandade jag hemma hos Jojjo för en drink eller två, dit även Salo kom innan vi åkte in till stan. Där mötte vi även upp fina Sara för att göra entré på Valand. Hundra år sedan sist! 
Efter några drinkar även där, klev Björn Rosenström och det jävla bandet upp på scenen. Vilket vi såklart visste om eftersom vi hade köpt biljetter. Snacka om nostalgi och snacka om att vi måste ha höjt medelåldern i publiken, haha! :) Hur som helst så hade vi iaf rikitigt roligt även om det var lite väl "skråligt" emellanåt.
När spelningen var slut (vilket gick på på tok för fort) gick vi vidare till Ruby för att varva ner innan hemgång.
 
Lördagen spenderades i ensamhet hemma i soffan, sååå skönt att bara kunna koppla av i sin ensamhet ibland. Faktiskt! Städa lite i lugn och ro och kolla på film, mys!
 
I söndags hämtade jag Neo hos Magnus redan på förmiddagen (vi har tidigare "bytt veckor" på måndagar, men pga av M's schema har vi ändrat till söndag eftermiddag/kväll) och tillsammans tog vi bussen in till stan...
Där letade vi upp Anna som var på födelsedagsshopping med Elvira, som fyllde 8 år i söndags. Vi gömde oss på Rubinens uteservering och hoppade fram och överraskade födelsedagsbarnet när dom gick förbi. :) Elvira såg både vettskrämd och överraskad ut, haha!
 
När chocken hos 8-åringen lagt sig, gick vi till Moon Thai Kitchen för födelsedagslunch. Första besöket för min del... Wow, vilket ställe! Nästan lite magiskt och kidsen blev helt till sig. :)
Innan vi beställde mat fick Elvira presenter såklart och sen var det bara att njuta av både mat och atmosfär...
 
Efter en supermysig lunch gick jag och Neo vidare till några affärer och kikade, medan Anna och Elvira åkte hemåt. Jag och Neo gick bland annat in på Akademibokhandeln, där Neo fick en gratis bok i kassan när han sa "Läsa är kul". Tack!
Bussresan hem gick snabbt när han läste sig igenom den! ♥
 
En väldigt trevlig helg som tog slut på tok för fort om ni frågar mig. Tur att det snart är dags igen! :)

Söta små hälsningar..
Signed by: Pupp

hääärligt

2016-04-28 @ 14:33:52
URL: http://puppen.blogg.se
Signed by: Sofia

Vilken härlig helg med både raj-raj och mysdag med Neo, Anna och Elvira ❤️

Kram

2016-05-01 @ 21:49:14
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se
Signed by: anna

Vilken fin blogg du har :) hoppas att vi ses på Bloggmingel i Göteborg den 30 maj på Scandic Rubinen, mer info finns på http://bloggmingel.se glöm inte att boka biljett ( det är helt gratis ) Trevlig dag /Anna

2016-05-17 @ 20:48:38
URL: http://annamatkovich.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: