Vinterbloggmiddag 2016

2016-01-11 @ 21:26:00
Hej alla fina!
 
I fredags eftermiddag fick jag ett meddelande från LindaL&M Events om att en deltagare tyvärr blivit sjuk och att det därmed fanns en ledig plats på lördagens VinterbloggmiddagScandic Rubinen. Jag blev sjukt glad och tackade såklart JAAA, direkt! :)
 
Så i lördags eftermiddag checkade jag in på Rubinen, Göteborgs mysigaste hotell om ni frågar mig, och softade och fixade till mig på rummet innan det var dags att möta nio andra bloggare och arrangörerna i Bloggers Inn sviten.
 
Vilsna bloggare i korridoren... Haha! Väl framme i Blogger Inn, serverades det väldigt gott mousserande Richard Juhlin -vin från MRG Wines och mumsigt tilltugg som Siranee (en av arrangörerna) gjort. 
 
Bilderna nedan är fotade av "vår" superduktiga fotograf för kvällen... ♦ Moments By Louise
 
Mingel, tävlingar, fnitter, fotande, skålande, instagrammande... Ja i detta sällskap var det helt normalt att titta ner i sin mobil "hela tiden" och samtidigt umgås, haha! Underbart att umgås med andra blogg- och insagram nördar! ♥
 
Hela gänget, från vänster: Jennifer, Mathilda, Dessie, Petra, Jennifer, Siranee, Elin, Mia, Hanna, Petra, Linda, Therese, Emma och jag. :)
Goa och grymma arrangörer ↑ Siranee/Thai Morsan, Mia, Emma/På Smällen och Linda ♥ ♥ ♥ ♥ ↑
 
Mer mingel och bubbel i Ruby Bar innan det var dags att sätta sig till bords en trappa upp, där en trerättersmeny väntade (vilket jag såklart inte fick i mig - endast en halv varmrätt fick plats, haha!).
 
(Mina kassa mobilbilder igen...) Under middagen vankades det vinstregn med hur mycket fint som helst! Och dessutom gick vi alla hem (eller till rummet) med hur många goodiebags som helst. Proppfylda av roligheter, mer om det i ett separat inlägg. :)
 Det krävdes en picoolovagn för att få med sig alla goodiebags, haha!! Gissar att vi alla hade lite träningsvärk i armarna igår (söndags)? :)
 
Hur som helst så var det en väldigt trevlig bloggmiddag som var suveränt arrangerat. Middagen blev sen och sedan lite eftersnack och bubbel i Bloggers Inn innan jag somnade som en prinsessa sent på natten. ♥
Igår morse avnjöts en god hotellfrukost i lugn och ro i trevligt sällskap innan mamma/mormor och Neo kom och hämtade mig och alla goodiebags... Utan skjuts hade jag aldrig tagit mig hem, haha! Tack snälla mami! ♥
 
Och TACK snälla och grymma L&M Events, Thaimorsan och På Smällen för att jag fick komma på ert fina event. ♥ ♥ ♥ ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Kul, förstår att du hade en fin kväll ❤️

2016-01-11 @ 21:46:02
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se
Signed by: Emelie Babunovic

Snygg klänning 👌 Satt som smäck 💕

2016-01-11 @ 21:54:48
URL: http://undermyumbrella.se
Signed by: Hjärtebarnsmamman ♥

Underbart! Du har möjligtvid inte några mobilbilder att dela med dig av där jag är med? Min kamera var så kass att jag bara tog enstaka foton :/
Isåfall kan du kanske maila dom till info@hjartebarnsmamman.se

Puss!

2016-01-12 @ 12:46:23
URL: http://hjartebarnsmamman.se
Signed by: Sandra'

ser ut som du hade det riktigt trevligt :)

2016-01-12 @ 19:50:44
URL: http://miinvardaag.blogg.se
Signed by: Amanda Eriksson

åh vad roligt ni verkar ha haft!:)

2016-01-12 @ 19:52:48
URL: http://mandanellie.blogg.se/
Signed by: Linda

Sååå kul att få träffa dig igen verkligen!!
Älskar bilden på dig på bagagevagnen!!

2016-01-12 @ 21:16:00
URL: http://hummingbird.blogg.se
Signed by: Siranee

Kul att se dig och bra att du inte åkte tåg haha! Jag skulle få ta en taxi om Tess hade inte skjutsat mig! Preggo, snö, bags, resväska haha galet! Hoppas du gillar våra bags och produkterna!

2016-01-13 @ 01:49:40
URL: http://Http://thaimorsan.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: