Miniskiva! =)

2007-08-18 @ 20:23:12
Väcktes brutalt i morse av "The Animals - Don´t let me be misunderstood" mitt i en underbar dröm. =( Snoozade i 5 minuter men "tappade bort mig" i drömmen och startade dagen lite halvsur. Men när frukosten landade i magen blev jag genast på bättre humör och begav mig till jobbet, älsklingen körde mig... =) ^^
Jobbade på och dagen gick i hyfsat bra tempo. Och till slut va de dags att stämpla ut för även bli hämtad av älsklingen. Tihii... (Han e sååå söt! -Och bara min!)

Min moster fyllde år i förgår och hade bjudit släkten på kräftskiva idag. Men eftersom jag jobbade och inte kände för att stressa ihjäl mig tackade vi nej. Så vi (jag och M) hade en liten "miniskiva" här hemma för oss själva. Vi köpte "bara" sånna där frysta, billiga kräftor... Men de slank ner ändå kan ja lova! =) Dränkte dom i aioli och la dom på rostat bröd. Mumma!! =)

image30


Så ner är man mätt och belåten och sitter och smuttar på en Xide® cactus/lime... Lovely!
Vi tänkte dra in en sväng på kalaset, eller kulturfestivalen som dom döpt det till i år. Men jag tror inte jag pallar att trängas med 500.000 andra göteborgare på en yta som e lika stort som min lägenhet (77kvm). Plus att jag ska jobba imån, börjar iof inte fören 12.00, men ändå!

Så nu blir det la att slänga sig i soffan och glo på film!! *HuzzaH*

Söta små hälsningar..

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: