Home Sweet Home

2009-03-08 @ 14:14:33
Då va vi hemma igen, efter våran hotell natt. Borta bra men hemma bäst... 
-Även om vi hade jätte mysigt! :D
Efter att vi lämnat Neo hos mormor igår eftermiddag, åkte vi och checkade in på hotellet. Vi fick ett jätte fint rum, med utsikt över centrala Göteborg.
Och eftersom Emma har lite "kontakter" *note* på hotellet så hade hon fixat så fick fick FRI MINIBAR (som är svindyr annars!) och en korg full med godaker... Thx Sis Dá!

 

Vi "piffade till oss" lite och sen gick vi till Gamle Port (gamla goda tider!) där vi åt en jätte god och mycket mättande grillbuffé.  Vi satt och tjötade och hade allmänt mysigt, tills en firmafest (?) med massa högljudda, fulla gubbar trillade in och förstörde stämningen. *hmm* Då tackade vi för oss och gick tillbaka till hotellet i pissregnet. Där bytte vi om till varsin hotell-morgonrock och myste framför tv:n resten av kvällen. (: Softish!
Och i morse hade vi ställt klockan, för att inte missa frukosten. Hahaha! Fast jag vaknade faktiskt innan klockan ringde utav att jag hade skit ont i ryggen... :S Är fan inte van att ligga och sova så länge! Men trots ryggen, va det jätte skönt att få sova ut. :)

Tusen tack Emma, för den avkopplande julklappen (vi önskar oss detta i år igen!) och tusen tack mamma/mormor, för att Neo fick sova hos dig!

 

Fortsätt att rösta vettja!! :P
Blogglista.se

Söta små hälsningar..
Signed by: ulla

Så trevligt med hotellvistelse!

Gå gärna in och tävla på min blogg, jättesnygga smycken att vinna



http://www.smyck1.blogg.se

/Ulla

2009-03-08 @ 15:50:21
URL: http://smyck1.blogg.se/

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: