Ytterligare ett kilo...

2014-04-16 @ 22:42:00
Gokväll goingar!
Redan onsdag och i morgon är det skärtorsdag och förhoppningsvis avslutas arbetsveckan tidigt. ^^ Ska bli såå skönt med fyra dagars ledighet och vädret verkar ju lovande, weeeiii... Kan man annat än att bli glad? :)
 
I morse var det dags att väga sig igen och sedan i lördags har jag gått ner ytterligare 1kg. Alltså -21kg totalt och -7,6kg sedan operationen. Jag vet att det hade varit enklare om jag skrev aktuell vikt samt startvikt, istället för det jag har gått ner... Men jag är inte redo för att blotta mina hemska siffror för er ännu. Men tids nog! :)
 
Igår kväll tog jag och stavarna en kvällspromenad på 45 minuter. Gjorde en paus i halvtid för att köpa ett träningskort på Friskis & Svettis. Heja mig!? Nu ska det bara användas oxå, haha! Lika bra att börja så snart som möjligt annars lär det väl aldrig bli av. Puh!
Det blev ett årskort som inkluderar både gruppträning och gym. Fick det mycket billigare pga mitt "Recept för fysisk aktivitet", gött! Visserligen behöver jag inte betala en krona själv i vilket fall, eftersom friskvårdsbidraget från jobbet täcker gott och väl. Yeeey!
 
 
Idag har det faktiskt inte blivit någon promenad alls, då jag haft för mycket att ta igen här hemma. Men... Jag har ju hela helgen på mig!? -Som Åke skulle ha sagt? :D
 
Hasta la vista bejbyys! ♥

Söta små hälsningar..
Signed by: Sofia

Ja, du har ju hela helgen på dig ;) Hejja dig Hanna!! Hoppas du hittar några roliga pass att gå på och träning på gymmet som passar dig :)

Kram kram

2014-04-17 @ 10:37:39
URL: http://mittlivinorr.se
Signed by: Tommy

Grymma du ❤️

Snart ses vi:)

2014-04-17 @ 11:18:44
URL: http://tommytott.se
Signed by: Marie mamma till 3

Hejja hejja hejja Hanna! =)

2014-04-18 @ 14:06:02
URL: http://angeleyes81.blogg.se
Signed by: Maria

Du är helt galet duktig! Heja dig!!
Önskar Er en fortsatt fin påsk.

Kram

2014-04-18 @ 21:48:01
URL: http://omlitenochmig.se

Plats för fina små hälsningar...

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Har du oxå en blogg?

Skriv nått kul här: